“Γιατί πιστεύουμε ότι η ανάπτυξη πρέπει να είναι προϊόν σοβαρού σχεδιασμού, αφού η αγορά από μόνη της δεν μπορεί να δώσει το σωστό προσανατολισμό. Γιατί πιστεύουμε ότι προϋπόθεση μιας δίκαιης και δημοκρατικής κοινωνίας, είναι η δίκαιη ανακατανομή. Το προϊόν της ανάπτυξης, ο νέος πλούτος που εμείς διαμορφώνουμε και αναπτύσσουμε, η νέα γνώση, οι νέες ευκαιρίες, πρέπει να κατανέμονται με δίκαιο τρόπο. Γιατί η ρήση «σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα» είναι επίκαιρη σήμερα στον πλανήτη μας, όσο ποτέ άλλοτε”.

"ΔΙΑΒΑΤΗ ΔΡΟΜΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ,ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΝ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΠΡΟΧΩΡΩΝΤΑΣ..."

4 Οκτωβρίου 2009

Δήλωση Τσίπρα






Νέα έκρηξη μικρομεγαλισμού.Αδιόρθωτοι,αμνήμονες,αναχρονιστές.Μωραίνει ο Κύριος.............

Βενιζέλος



Έχουμε συνείδηση της ευθύνης»Ιστορική νίκη του ΠΑΣΟΚ και του Γ.Παπανδρέου, δηλώνει ο Ευ.Βενιζέλος
Για ιστορική νίκη του ΠΑΣΟΚ και του Γ.Παπανδρέου προσωπικά μίλησε ο Ευάγγελος Βενιζέλος προσερχόμενος στην Ιπποκράτους όπου επικρατεί πανηγυρικό κλίμα. Η νίκη μας κάνει όλους έτοιμους να ανταποκριθούμε στη μεγάλη πρόκληση με πλήρη συνείδηση της ευθύνης μας, τόνισε.

Αντίο


Καραμανλής τέλος

Αυλαία τέλους γιά τον κ.Καραμανλή.Σαμαράς,Ντόρα καί Αβραμόπουλος έχουν πάρει θέση μάχης.Σιούφας καί Σουφλιάς παίρνουν θέση γιά "μεταβατικοί".

Σιούφας

Ο κ.Καραμανλής παραιτείται καί αναλαμβάνει,μέχρι το Συνέδριο,πρόεδρος της Ν.Δ. ο Σιούφας.Θα το δούμε καί αυτό?

Φεύγει?


Εντονη η φημολογία γιά παραίτηση του κ.Καραμανλή.Τόν έχουν εγκαταλείψει όλοι καί τώρα θέλουν η αποχώρηση του να γίνει σχεδιασμένα,ώστε να αποφευχθεί η διάσπαση τής Ν.Δ.Εβερτ,Βαρβιτσιώτης κινούνται παρασκηνιακά γιά να ελέγξουν τα σενάρια της διαδοχής.Μαζί τους ο Σαμαράς καί ο Παυλόπουλος.Η Ντόρα αποφεύγει να εκτεθεί,αλλά το Μητσοτακέικο είναι σε επιφυλακή καί έτοιμο γιά την μεγάλη μάχη.

Πεντακάθαρη Νίκη


Πεντακάθαρη Νίκη του Πασοκ καί του Γ.Παπανδρέου.Τώρα χρειάζεται τόλμη,σχέδιο,πράξεις καί αποτελέσματα.Τα δύσκολα είναι μπροστά.Οι πολίτες καί η χώρα πρέπει να κυβερνηθούν μεθοδικά καί με σαφές κοινωνικό στίγμα.Καί πάνω απ'όλα απαιτείται σύνεση καί σοβαρότητα.Οι καιροί ου μενετοί.

Ζωντανή ροή


Ζωντανή ροή αποτελεσμάτων μετά τις 9.30μμ στο eklogikanea.gr

Μεγάλη Νίκη του Πασοκ


Μεγάλη νίκη του Πασοκ,με 41.6% καί 155 έδρες.Στό 34.5% η Ν.Δ.

Δήλωση ΓΑΠ


«Είμαι σίγουρος ότι μαζί θα αλλάξουμε την Ελλάδα. Και το θέλουμε και το μπορούμε και θα το καταφέρουμε» δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος στο 1717ο εκλογικό τμήμα, στη Νέα Ερυθραία.
«Σήμερα είναι μέρα Δημοκρατίας. Σήμερα ο καθένας με την ψήφο του έχει ισότιμη δύναμη για να αποφασίσει για το μέλλον του τόπου, για ένα καλύτερο αύριο για τον ίδιο, τα παιδιά του και την οικογένεια του» συμπλήρωσε ο κ. Παπανδρέου.

LIVE εκλογικά αποτελέσματα


Δείτε live στά eklogikanea.gr,τα αποτελέσματα των εκλογών,μετά τις 7μμ καί μόλις αρχίσει η ροή των αποτελεσμάτων από το Υπουργείο Εσωτερικών.

Μία όμορφη ημέρα


Σκεφθήκαμε,μελετήσαμε,συγκρίναμε.Τώρα,άς χαλαρώσουμε καί μέ αποφασιστικότητα πάμε στήν κάλπη νά ψηφίσουμε ΠΑΣΟΚ.Προσοχή στους σταυρούς.Νά ψηφίσουμε τούς άριστους καί όχι τούς αρεστούς.

4 Οκτωβρίου


Από τις 7 το πρωί της Κυριακής, που άνοιξαν οι κάλπες, 9.835.007 άτομα καλούνται νά ασκήσουν τό εκλογικό τους δικαίωμα σέ 20.028 εκλογικά τμήματα.Τό 2.5% τού εκλογικού σώματος ψηφίζει γιά πρώτη φορά.ΚΑΛΗ ΨΗΦΟ