“Γιατί πιστεύουμε ότι η ανάπτυξη πρέπει να είναι προϊόν σοβαρού σχεδιασμού, αφού η αγορά από μόνη της δεν μπορεί να δώσει το σωστό προσανατολισμό. Γιατί πιστεύουμε ότι προϋπόθεση μιας δίκαιης και δημοκρατικής κοινωνίας, είναι η δίκαιη ανακατανομή. Το προϊόν της ανάπτυξης, ο νέος πλούτος που εμείς διαμορφώνουμε και αναπτύσσουμε, η νέα γνώση, οι νέες ευκαιρίες, πρέπει να κατανέμονται με δίκαιο τρόπο. Γιατί η ρήση «σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα» είναι επίκαιρη σήμερα στον πλανήτη μας, όσο ποτέ άλλοτε”.

"ΔΙΑΒΑΤΗ ΔΡΟΜΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ,ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΝ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΠΡΟΧΩΡΩΝΤΑΣ..."

11 Ιανουαρίου 2011

Παραιτήθηκε ο Γ.Γ. του Υπουργείου Εργασίας κ. Δήμος Δασκαλάκης

O Γενικός Γραμματέας του υπουργείου Εργασίας κ. Δήμος Δασκαλάκης υπέβαλε την παραίτηση του. Η παραίτηση δεν έχει γίνει αποδεκτή .Απο ποιόν?  Όχι απο την υπουργό κ. Κατσέλη, αλλά απο τον πρωθυπουργό κ. Παπανδρέου ο οποίος διεμήνυσε  στον κ. Δασκαλάκη -μέσω της κ. Βάρτζελη- να μην επιμείνει στην παραίτηση του. Η υπουργός εργασίας για μια ακόμη φορά παριστάνει οτι δεν καταλαβαίνει, όταν έμμεσα ο πρωθυπουργός την αποδοκιμάζει και συμμερίζεται τα όσα ο κ. Δασκαλάκης επισημαίνει στην επιστολή παραίτησης του.
Όποια κι αν είναι η εξέλιξη η συγκατοίκηση Κατσέλη -Δασκαλάκη φαντάζει εξαιρετικά δύσκολη έως αδύνατη. Ες αύριον τα σπουδαία.