“Γιατί πιστεύουμε ότι η ανάπτυξη πρέπει να είναι προϊόν σοβαρού σχεδιασμού, αφού η αγορά από μόνη της δεν μπορεί να δώσει το σωστό προσανατολισμό. Γιατί πιστεύουμε ότι προϋπόθεση μιας δίκαιης και δημοκρατικής κοινωνίας, είναι η δίκαιη ανακατανομή. Το προϊόν της ανάπτυξης, ο νέος πλούτος που εμείς διαμορφώνουμε και αναπτύσσουμε, η νέα γνώση, οι νέες ευκαιρίες, πρέπει να κατανέμονται με δίκαιο τρόπο. Γιατί η ρήση «σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα» είναι επίκαιρη σήμερα στον πλανήτη μας, όσο ποτέ άλλοτε”.

"ΔΙΑΒΑΤΗ ΔΡΟΜΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ,ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΝ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΠΡΟΧΩΡΩΝΤΑΣ..."

31 Οκτωβρίου 2009

Γενικός Γραμματέας..Υγείας

Μόνο η υπογραφή λείπει γιά την ανακοίνωση του κ.Αντώνη Δημόπουλου στην θέση του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Υγείας.Ο κ.Δημόπουλος είναι Ορθοδοντικός καί αντιπρόεδρος του ΙΣΤΑΜΕ.Εκτός απροόπτου η σχετική ανακοίνωση αναμένεται την Κυριακή,το αργότερο Δευτέρα.

ΑΛΗΘΕΥΕΙ?

Λέγεται καί μάλιστα μετ’επιτάσεως,ότι ο νέος Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Δικαιοσύνης κ.Δημήτραινας υπήρξε καί συνήγορος του κ.Καστανίδη.Κάποιοι ισχυρίζονται ότι έχουν στην κατοχή τους δικόγραφα που το αποδεικνύουν.Αν αληθεύει,δεν γίνεται αντιληπτό γιατί ο κ.Καστανίδης δεν το δήλωσε εξ αρχής.Τώρα,πέραν της κατακραυγής που θα ξεσπάσει στο πρόσωπο του,τσαλακώνει καί την κυβερνητική πολιτική περί αξιοκρατίας καί διαφάνειας στις επιλογές των Γενικών Γραμματέων.

???????????

Καιρός να παρατήσουμε τους εγωϊσμους καί να κυττάξουμε τους εαυτούς μας.Ποιός το έγραψε?