“Γιατί πιστεύουμε ότι η ανάπτυξη πρέπει να είναι προϊόν σοβαρού σχεδιασμού, αφού η αγορά από μόνη της δεν μπορεί να δώσει το σωστό προσανατολισμό. Γιατί πιστεύουμε ότι προϋπόθεση μιας δίκαιης και δημοκρατικής κοινωνίας, είναι η δίκαιη ανακατανομή. Το προϊόν της ανάπτυξης, ο νέος πλούτος που εμείς διαμορφώνουμε και αναπτύσσουμε, η νέα γνώση, οι νέες ευκαιρίες, πρέπει να κατανέμονται με δίκαιο τρόπο. Γιατί η ρήση «σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα» είναι επίκαιρη σήμερα στον πλανήτη μας, όσο ποτέ άλλοτε”.

"ΔΙΑΒΑΤΗ ΔΡΟΜΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ,ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΝ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΠΡΟΧΩΡΩΝΤΑΣ..."

13 Μαΐου 2010

Δωρεές πρός φίλους.

Γράφει ο "Κωλόσπιτος".
«Η πρόταση του Προέδρου της Δημοκρατίας για τη μετατροπή του αδικήματος της φοροδιαφυγής σε ιδιώνυμο είναι σεβαστή και πολύ αξιόλογη. Η κυβέρνηση επιφυλάχτηκε να το συζητήσει, να το επεξεργαστεί, γιατί υπάρχουν και νομοτεχνικά προβλήματα» επισήμανε χθες ο κ. Γ. Πεταλωτής.
Πολύ σωστά θα κάνει η κυβέρνηση να να νομοθετήσει υπέρ του ιδιώνυμου του αδικήματος της φοροδιαφυγής.Στο δε νέο νόμο για το Πόθεν Έσχες να μη ξεχάσει την υποχρέωση όλων να δηλώνουν τις δωρεές πρός φίλους.Και επ΄αυτού ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας υποθέτουμε ότι θα καταθέσει τη πλήρη συμφωνία του.

ΟΧΙ στη μαύρη εργασία.

Στο 25% ανέρχεται η ανασφάλιστη εργασία σύμφωνα με τα αποτελέσματα 22.000 ελέγχων του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας και του ΙΚΑ, κατά το τρίμηνο Φεβρουαρίου-Απριλίου του τρέχοντος έτους, όπως ανακοίνωσε στη Βουλή ο υπουργός Εργασίας κ. Λοβέρδος, απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Φώτη Κουβέλη.
Και εδω θέλω τους ράμπο του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, να εντοπίσουν τους παράνομους εργοδότες,μεγάλους,μεσαίους,μικρούς.Θα εντοπίσουν άραγε και την αλλοδαπή που ανασφάλιστη καθαρίζει τα σπίτια μας?Πιθανόν.Άλλωστε όλοι δεν είμαστε κατά της μαύρης εργασίας?