“Γιατί πιστεύουμε ότι η ανάπτυξη πρέπει να είναι προϊόν σοβαρού σχεδιασμού, αφού η αγορά από μόνη της δεν μπορεί να δώσει το σωστό προσανατολισμό. Γιατί πιστεύουμε ότι προϋπόθεση μιας δίκαιης και δημοκρατικής κοινωνίας, είναι η δίκαιη ανακατανομή. Το προϊόν της ανάπτυξης, ο νέος πλούτος που εμείς διαμορφώνουμε και αναπτύσσουμε, η νέα γνώση, οι νέες ευκαιρίες, πρέπει να κατανέμονται με δίκαιο τρόπο. Γιατί η ρήση «σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα» είναι επίκαιρη σήμερα στον πλανήτη μας, όσο ποτέ άλλοτε”.

"ΔΙΑΒΑΤΗ ΔΡΟΜΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ,ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΝ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΠΡΟΧΩΡΩΝΤΑΣ..."

13 Ιανουαρίου 2011

Δάσκαλε έχασες.


Πηγή: http://papaioannou.wordpress.com/

Η ξεχασιάρα Λούκα.

Η παραίτηση του Γενικού Γραμματέα του υπουργείου Εργασίας κ. Δήμου Δασκαλάκη δεν γίνεται αποδεκτή απο το Μαξίμου. Ταυτόχρονα αποσύρονται απο την κ. Κατσέλη (με την πίεση και προτροπή της κ. Βάρτζελη) τα επίμαχα έργα πληροφορικής που με επιμονή προωθούσε σύμβουλος της υπουργού. Η υπουργός,όπως διαρρέουν κύκλοι της,ισχυρίζεται οτι ο κ. Δασκαλάκης στρέφεται εναντίον συμβούλων της και όχι εναντίον της. Η κ. Κατσέλη ξεχνά γρήγορα. Ξεχνά οτι ο κ. Δασκαλάκης  αρνήθηκε (ορθώς)  να αναλάβει την ευθύνη υλοποίησης ανώριμων, ασχεδίαστων και άνευ μελέτης κοστολογημένων έργων που αφορούν το πρόγραμμα της Ψηφιακής Σύγκλεισης. Ξεχνά την έντονη λεκτική της αντιπαράθεση με τον παραιτηθέντα Γεν. Γραμματέα. Ξεχνά οτι ο κ. Δασκαλάκης γνωρίζει τι διαβάζει και μελετά ενδελεχώς  τα έγγραφα που του αποστέλλει το γραφείο της υπουργού. Ξεχνά οτι ο κ. Δασκαλάκης τιμά τα παντελόνια που φοράει.

Ο επιτετραμμένος κ. Χρυσοχοίδης...

Ο πρώην υπουργός Δημόσιας Τάξης και νυν Ανάπτυξης κ. Μιχάλης Χρυσοχοΐδης διαμαρτύρεται, όπως και τόσοι άλλοι αστέρες της διεθνούς εξουσίας, για τις αποκαλύψεις των Wikileaks. Τις χαρακτηρίζει συνομωσιολογικές και αβάσιμες, αλλά ξεχνάει ότι δεν είναι τίποτε άλλο παρά αναφορές των αμερικανών πρεσβευτών στις διάφορες χώρες.
http://www.insideinfo.gr/article/6742/o-epitetrammenos-k-hrusohoides