“Γιατί πιστεύουμε ότι η ανάπτυξη πρέπει να είναι προϊόν σοβαρού σχεδιασμού, αφού η αγορά από μόνη της δεν μπορεί να δώσει το σωστό προσανατολισμό. Γιατί πιστεύουμε ότι προϋπόθεση μιας δίκαιης και δημοκρατικής κοινωνίας, είναι η δίκαιη ανακατανομή. Το προϊόν της ανάπτυξης, ο νέος πλούτος που εμείς διαμορφώνουμε και αναπτύσσουμε, η νέα γνώση, οι νέες ευκαιρίες, πρέπει να κατανέμονται με δίκαιο τρόπο. Γιατί η ρήση «σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα» είναι επίκαιρη σήμερα στον πλανήτη μας, όσο ποτέ άλλοτε”.

"ΔΙΑΒΑΤΗ ΔΡΟΜΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ,ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΝ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΠΡΟΧΩΡΩΝΤΑΣ..."

18 Νοεμβρίου 2009

Τι λέτε κυρία μου?


Ιδιαίτερα επικριτική με όσους επιχειρηματολογούν κατά του εμβολιασμού για τη νέα γρίπη εμφανίστηκε η υπουργός Υγείας Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου στην αρμόδια Επιτροπή της Βουλής.Τόνισε ότι τίθεται θέμα ευθύνης όταν επιστήμονες παίρνουν θέση κατά του εμβολιασμού, αφού, όπως είπε, είναι άλλο πράγμα η προσωπική γνώμη και άλλο να παίρνει κάποιος την ευθύνη να δηλώνει το αντίθετο.Δηλαδή τι ακριβώς εννοείται αγαπητή υπουργέ?Θα ξεκινήσει διαδικασία πειθαρχικών καί ποινικών διώξεων σε γιατρούς που με βάση την επιστημονική τους άποψη διαφωνούν καί το δηλώνουν με τον μαζικό εμβολιασμό?Έχετε μήπως ακούσει ότι οι διώξεις ενάντια στην ελευθερία έκφρασης επιστημονικής γνώμης έχουν καταργηθεί με το τέλος της Ιεράς Εξέτασης?Σε ποιά κομματική-πολιτική σχολή σας δίδαξαν την θεωρία της μίας καί μόνης γνώμης?Κυρία υπουργέ,υποπέσατε σε βαρύ πολιτικό λάθος,σε λάθος εις βάρος της δημοκρατίας καί της απρόσκοπτης έκφρασης επιστημονικής γνώμης.Να επανορθώσεται άμεσα.

Άβυσσος η ψυχή......


Η ιστορία με την επιλογή των Γενικών Γραμματέων παίρνει χαρακτηριστικά πολιτικής γελοιότητας.Δεν φτάνει η χρονική καθυστέρηση που έχει διαλύσει την δημόσια διοίκηση,μας προκύπτει καί η εμμονή του Μαξίμου να διορίσει τους δικούς του,αντιδρώντας σε κάθε άλλη επιλογή.Μετά την επιλογή των κκ.Πετρουλάκη καί Στεφάνου,δεν υπάρχει άνθρωπος από το γραφείο του κ.Παπανδρέου, που δεν έχει πάρει κυβερνητική θέση.Παρά ταύτα δεν αποδέχονται την προτίμηση του υπουργού κ.Λοβέρδου,στο πρόσωπο του δικηγόρου κ.Πάνου Αλεξανδρή. Σας θυμίζω ότι ο κ.Αλεξανδρής,είναι ο υποψήφιος που αναδείχθηκε γιά υποψήφιος Δήμαρχος στο Μαρούσι μέσα από διαδικασίες διαβούλευσης καί τοπικού δημοψηφίσματος.Άβυσσος η ψυχή..........