“Γιατί πιστεύουμε ότι η ανάπτυξη πρέπει να είναι προϊόν σοβαρού σχεδιασμού, αφού η αγορά από μόνη της δεν μπορεί να δώσει το σωστό προσανατολισμό. Γιατί πιστεύουμε ότι προϋπόθεση μιας δίκαιης και δημοκρατικής κοινωνίας, είναι η δίκαιη ανακατανομή. Το προϊόν της ανάπτυξης, ο νέος πλούτος που εμείς διαμορφώνουμε και αναπτύσσουμε, η νέα γνώση, οι νέες ευκαιρίες, πρέπει να κατανέμονται με δίκαιο τρόπο. Γιατί η ρήση «σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα» είναι επίκαιρη σήμερα στον πλανήτη μας, όσο ποτέ άλλοτε”.

"ΔΙΑΒΑΤΗ ΔΡΟΜΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ,ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΝ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΠΡΟΧΩΡΩΝΤΑΣ..."

8 Οκτωβρίου 2009

ΗΠΕΙΡΟΣ

Η Ηπειρος είναι η μόνη Περιφέρεια τής χώρας πού δέν εκπροσωπείται στό νέο κυβερνητικό σχήμα.Γιατί άραγε?

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΩΡΑ ΤΑ ΞΕΧΝΑΜΕ ΑΥΤΑ, ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗ ΝΕΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΘΗΤΕΙΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΘΎΝΗ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙΣ ΣΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΣΟΚ ΜΕΓΑΛΗ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΠΟΛΛΑ !!!

Ανώνυμος είπε...

i apantisi sto erwtima einai apli giautous pou kseroun tin anthrwpogewgrafia tou pasok stin ipeiro...
as elpisoume oti i mi sumetoxi vouleytwn apo tin ipeiro na einai to kampanaki gia pollous komatarxes kai neous vouleutes stin ipeiro kai eidika sto nomo iwanninwn
(pantws upirxan 1-2 ipwirwtes vouleutes pou tha mporousan na exoun parei thwko)

Μουργκάνα είπε...

Ανώνυμε νούμερο 1, δεν ξεχνάμε τίποτε. Εδώ είμαστε τα θυμόμαστε και τα αξιολογούμε γιατί δεν είμαστε χούλιγκαν του ΠΑΣΟΚ είμαστε σκεπτόμενα άτομα και μπορούμε να αξιολογήσουμε τις όποιες σκοπιμότητες.

Αυτό που λέει ο ανώνυμος νούμερο 2 δεν νομίζω ότι ισχύει. Αν θυμάσαι καλά χειροκροτητή έκαναν τον ΠΑΣΟΚτζη κάποιοι, με ουρανοκατέβατους υποψήφιους δημάρχους και συγκεντρώσεις με τον ΓΑΠ στην πλατεία Μαβίλη, με μία νομαρχιακή επιτροπή φερέφωνο συγκεκριμένων συμφερόντων όπου ο συντονιστής της δεν ήταν καν ΠΑΣΟΚ και τώρα είναι βουλευτής του. Η επιβράβευση όλων αυτών και μετά την επικράτηση ΓΑΠ στο κόμμα είναι το βουλευτικό αξίωμα και η τωρινή στελέχωση της νομαρχιακής.

Για αυτούς που ξέρουν την ανθρωπογεωγραφία στην Ήπειρο, η δική μου άποψη είναι πως, είτε είναι ένα μέγιστο φάουλ του ΓΑΠ που θα πρέπει με κάποιο τρόπο να το αλλάξει γιατί υπάρχουν αξιόλογα στελέχη είτε είναι ένα μήνυμα προς την Ήπειρο πως δεν τον ενδιαφέρει.

Το μόνο τελευταίο τώρα που είναι σημαντικό είναι να δούμε τι περιφερειάρχης θα ρθει γιατί αν συνεχίσει και μας φέρνει κολλητούς και φίλους του την κάτσαμε τη βάρκα πάνω που πήγαμε να σηκώσουμε λίγο κεφάλι.