“Γιατί πιστεύουμε ότι η ανάπτυξη πρέπει να είναι προϊόν σοβαρού σχεδιασμού, αφού η αγορά από μόνη της δεν μπορεί να δώσει το σωστό προσανατολισμό. Γιατί πιστεύουμε ότι προϋπόθεση μιας δίκαιης και δημοκρατικής κοινωνίας, είναι η δίκαιη ανακατανομή. Το προϊόν της ανάπτυξης, ο νέος πλούτος που εμείς διαμορφώνουμε και αναπτύσσουμε, η νέα γνώση, οι νέες ευκαιρίες, πρέπει να κατανέμονται με δίκαιο τρόπο. Γιατί η ρήση «σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα» είναι επίκαιρη σήμερα στον πλανήτη μας, όσο ποτέ άλλοτε”.

"ΔΙΑΒΑΤΗ ΔΡΟΜΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ,ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΝ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΠΡΟΧΩΡΩΝΤΑΣ..."

28 Οκτωβρίου 2009

Ονόματα Γενικών Γραμματέων


Ο κ.Νίκος Κούλης,είναι μία από τις επικρατέστερες επιλογές για την Ειδική Γραμματεία Αποκρατικοποιήσεων.Ο κ.Κούλης, με εξαιρετικές σπουδές καί επαγγελματική σταδιοδρομία στις Η.Π.Α.,ήταν μέχρι πρότινος αντιπρόεδρος της ΑΕΚ.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πολύ μεγάλο το ενδιαφέρον σου αγαπητή Ν.Π για τους Γ.Γ. Εμάς τους φίλους σου μας προβληματίζει. "πόθεν" πηγάζει? Για τα πρόσωπα η για τις διαδικασίες επιλογής τους νοιάζεσαι? Για την αξιοκρατία τη διαφάνεια και το χτύπημα του κομματισμού καίγεσαι η μήπως ζητάς αδυναμίες και σφάλματα για να κριτικάρεις τον ΓΑΠ?

ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ είπε...

Ρεπορτάζ κάνω .Βαγγ......λιτσα.Δεν στρογγυλοκάθομαι σε επιδαύρειους καναπέδες να αναμασω το ένδοξο χαμένο παρελθόν.