“Γιατί πιστεύουμε ότι η ανάπτυξη πρέπει να είναι προϊόν σοβαρού σχεδιασμού, αφού η αγορά από μόνη της δεν μπορεί να δώσει το σωστό προσανατολισμό. Γιατί πιστεύουμε ότι προϋπόθεση μιας δίκαιης και δημοκρατικής κοινωνίας, είναι η δίκαιη ανακατανομή. Το προϊόν της ανάπτυξης, ο νέος πλούτος που εμείς διαμορφώνουμε και αναπτύσσουμε, η νέα γνώση, οι νέες ευκαιρίες, πρέπει να κατανέμονται με δίκαιο τρόπο. Γιατί η ρήση «σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα» είναι επίκαιρη σήμερα στον πλανήτη μας, όσο ποτέ άλλοτε”.

"ΔΙΑΒΑΤΗ ΔΡΟΜΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ,ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΝ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΠΡΟΧΩΡΩΝΤΑΣ..."

30 Οκτωβρίου 2009

Παράπλευρες απώλειες

Ανήσυχούν οι υπουργοί με τις επιλογές των Γενικών Γραμματέων.Ο θόρυβος που ξέσπασε με τον κ.Δημήτραινα στο υπουργείο Δικαιοσύνης,τους έχει κάνει όλους επιφυλακτικούς.Όπως πλασαρίσθηκε η απόφαση γιά αξιοκρατική επιλογή των Γραμματέων,αν τυχόν καί τυχαίνει,πέραν των προσόντων να είσαι καί Πασοκ,δεν έχεις καμμία τύχη.Γιατί όλοι θα εστιάζουν στην πολιτική σου ταυτότητα καί κανείς στο βιογραφικό σου.Ένας από τους πολλούς που θα το πληρώσει είναι ο Δ.Μπατζελής-αδελφός της υπουργού Γεωργίας-στέλεχος του Πασοκ,παλιός Γραμματέας του ΣΔΟΕ,με δική του αυτόνομη πολιτική δραστηριότητα καί κομματική πορεία.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

oraio reportaz, alla ligo.

tipota allo apo tin prasini piatsa?

o kastanidis einai apo to 1981 bouleutis kai exei summetasxei se kuberniseis 4-5 fores. ma kala, gia toso ili8io perase ton kosmo pou 8a katapine ta peri axiokratias kai epilogis apo 700 biografika? malista san ti sousourada etrexe prwtos prwtos na anakoinosei ton kollito tou ws grammatea. zito i kollitokratia!

anisixo gia thn ikanotita antilipsis orismenon upourgon. den eimaste sto 1981 pou o kosmos edene ta skulia me ta loukanika...

krima giati eixa ton kastanidi se ektimisi, alla apodeixtike blakas. den exei labei to minima tis epoxis oute sto elaxisto.

Ανώνυμος είπε...

ΚΡΙΜΑ Ο ΓΑΠ ΚΟΝΤΕΥΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΑΤΟΛΜΙΑ ΝΑ ΕΞΑΤΜΙΣΗ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΣΟΧΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΛΗΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΦΥΓΕ ΜΕΡΑ Ο ΓΑΠ ΝΑ ΔΟΥΜΕ !!!

Ανώνυμος είπε...

O κ.Μπατζελής τι προσοντα διαθέτει? Από phd και masters πως τα πάει? Καλή η προυπερησία αλλά στην "εποχή του ΓΑΠ" δεν αρκεί. Ο καιρός που από θαλαμοφύλακας η ανθύπας γινόσουν στρατηγός περασε. Ομως φίλε Citizen καλείσαι πλέον να διαλέξεις? Δημήτραινα η Δημήτρουλα ?

citizen είπε...

Θανασάκης

Captain Nemo είπε...

Τον Δημήτραινα τον εριξαν με "τσιγγινο κλουβί" μονο του στη θάλασσα και οι διαφοροι "καρχαριες" κόντεψαν να φάνε και το χέρι του Καστανίδη.

Καλά και αυτός στα 42 ακόμα λέκτορας. Αλλοι ειναι καθηγητες απο τα 35. Γράψε κανα paper παραπάνω βρε παιδι μου να μπορεσεις να γινεις ΓΓ χωρις αγχος.

Ανώνυμος είπε...

e re glentia tin epomeni bdomada me tis anakoinoseis onomaton.

exei na ginei sistrigglo.

provlepo tin k. batzeli na bgainei sta kanalia apeilitkoteri ki apo ti mera pou anelabe to upourgeio.