“Γιατί πιστεύουμε ότι η ανάπτυξη πρέπει να είναι προϊόν σοβαρού σχεδιασμού, αφού η αγορά από μόνη της δεν μπορεί να δώσει το σωστό προσανατολισμό. Γιατί πιστεύουμε ότι προϋπόθεση μιας δίκαιης και δημοκρατικής κοινωνίας, είναι η δίκαιη ανακατανομή. Το προϊόν της ανάπτυξης, ο νέος πλούτος που εμείς διαμορφώνουμε και αναπτύσσουμε, η νέα γνώση, οι νέες ευκαιρίες, πρέπει να κατανέμονται με δίκαιο τρόπο. Γιατί η ρήση «σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα» είναι επίκαιρη σήμερα στον πλανήτη μας, όσο ποτέ άλλοτε”.

"ΔΙΑΒΑΤΗ ΔΡΟΜΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ,ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΝ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΠΡΟΧΩΡΩΝΤΑΣ..."

5 Νοεμβρίου 2009

Γενικοί γραμματείς του υπουργείου υγείας

Γιά την θέση του Γενικού Γραμματέα Δημόσιας Υγείας προαλείφεται η φαρμακοποιός κ.Όλγα Παπαϊωάννου(αντιπρόεδρος του Εθνικού Οργανισμού Φαρμάκων στην προηγούμενη κυβέρνηση του Πασοκ).Γιά την Γενική Γραμματεία του υπουργείου η επιλογή είναι ο Ορθοδοντικός κ.Αντώνης Δημόπουλος.Γιά την θέση του Γενικού Γραμματέα της Πρόνοιας,η κ.Γεννηματά εξαναγκάσθηκε να αποσύρει την πρόταση της γιά τον κ.Γιώργο Κανελλόπουλο,παλιό Γραμματέα του ΣΔΟΕ και πολιτευτή στο νομό Μεσσηνίας

3 σχόλια:

noemon είπε...

Είναι προφανές ότι δεν έγινε αντιληπτό το μέγεθος και οι επιπτώσεις μιας αποτυχίας στο υπ. Υγείας. Είναι η απόλυτη εικόνα επιβεβαίωσης ή διάψευσης του συνθήματος πρώτα ο πολίτης. Δεν ενδιαφέρομαι για τοποθέτηση «καθηγητάδων». Ενδιαφέρομαι να μην χρησιμοποιεί, η υπουργός, το χρόνο της για να υπονομεύει την υφυπουργό. Ενδιαφέρομαι να λειτουργεί το ιατρικό προσωπικό χωρίς να υποχρεώνεται ή να επιδιώκει να επενδύει στην εκμετάλλευση του ασθενή. Ενδιαφέρομαι το νοσηλευτικό προσωπικό να μπορεί και να θέλει να ασχολείται μόνο με τον ασθενή. Μέχρι τώρα βλέπω μόνο τους δεξιούς να έχουν προετοιμάσει τις κρίσεις και τοποθετήσεις των δικών τους γιατρών, στη Θεσσαλονίκη τουλάχιστον και η ηγεσία του υπουργείου να είναι αποτελεσματική για τα κανάλια. Μη ξεχνάμε ότι η μέθοδος Αβραμόπουλου συνέβαλε αποφασιστικά στο -10,5.

Ανώνυμος είπε...

Δεν νομίζω ότι υπάρχει θέμα υπονόμευσης.Υπαρχει θέμα με την άγνοια της πολιτικής ηγεσίας σε θέματα υγείας.Δεν φταίνε όμως τα κορίτσια γι'αυτό.

Ανώνυμος είπε...

o kirios dimopoulos den einai sto istame? oxi oi arestoi, oi aristoi...