“Γιατί πιστεύουμε ότι η ανάπτυξη πρέπει να είναι προϊόν σοβαρού σχεδιασμού, αφού η αγορά από μόνη της δεν μπορεί να δώσει το σωστό προσανατολισμό. Γιατί πιστεύουμε ότι προϋπόθεση μιας δίκαιης και δημοκρατικής κοινωνίας, είναι η δίκαιη ανακατανομή. Το προϊόν της ανάπτυξης, ο νέος πλούτος που εμείς διαμορφώνουμε και αναπτύσσουμε, η νέα γνώση, οι νέες ευκαιρίες, πρέπει να κατανέμονται με δίκαιο τρόπο. Γιατί η ρήση «σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα» είναι επίκαιρη σήμερα στον πλανήτη μας, όσο ποτέ άλλοτε”.

"ΔΙΑΒΑΤΗ ΔΡΟΜΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ,ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΝ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΠΡΟΧΩΡΩΝΤΑΣ..."

12 Νοεμβρίου 2009

ΜΠΑΡΑΚ ΟΜΠΑΜΑ






Ο ισχυρότερος άνθρωπος στον πλανήτη
...και οι υπόλοιποι εννέα.
Ο αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα ανακηρύχθηκε ο πιο ισχυρός άνθρωπος στον κόσμο στη λίστα του περιοδικού Forbes.
Ο Ομπάμα, η δημοτικότητα του οποίου εντός και εκτός αμερικανικού εδάφους, έχει συμβάλει στη βελτίωση της εικόνας των ΗΠΑ, όπως προκύπτει από πολλές έρευνες, είναι πρώτος.
Στις πρώτες δέκα θέσεις της λίστας βρίσκονται ηγετικές φυσιογνωμίες από το χώρο της πολιτικής, της βιομηχανίας και της οικονομίας:
1. Μπαράκ Ομπάμα, πρόεδρος ΗΠΑ
2...Χου Τζιντάο, πρόεδρος Κίνας3. Βλαντίμιρ Πούτιν, πρωθυπουργός Ρωσίας4. Μπεν Μπερνάνκι, επικεφαλής της Κεντρικής Τράπεζας των ΗΠΑ5. Σεργκέι Μπριν και Λάρι Πέιτζ, ιδρυτές του Google6. Κάρλος Σλιμ, επικεφαλής της μεξικανικής Telmex7. Ρούπερτ Μέρντοκ, πρόεδρος του ομίλου μμε News Corp.8. Μάικλ Τ. Ντιούκ, επικεφαλής των πολυκαταστημάτων Wal-Mart9. Βασιλιάς της Σαουδικής Αραβίας, Αμπντουλάχ μπιν Αμπντούλ Αζίζ10. Μπιλ Γκέιτς, πρόεδρος του ιδρύματος Bill & Melinda Gates
Αναρτήθηκε από The acrobats

Δεν υπάρχουν σχόλια: