“Γιατί πιστεύουμε ότι η ανάπτυξη πρέπει να είναι προϊόν σοβαρού σχεδιασμού, αφού η αγορά από μόνη της δεν μπορεί να δώσει το σωστό προσανατολισμό. Γιατί πιστεύουμε ότι προϋπόθεση μιας δίκαιης και δημοκρατικής κοινωνίας, είναι η δίκαιη ανακατανομή. Το προϊόν της ανάπτυξης, ο νέος πλούτος που εμείς διαμορφώνουμε και αναπτύσσουμε, η νέα γνώση, οι νέες ευκαιρίες, πρέπει να κατανέμονται με δίκαιο τρόπο. Γιατί η ρήση «σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα» είναι επίκαιρη σήμερα στον πλανήτη μας, όσο ποτέ άλλοτε”.

"ΔΙΑΒΑΤΗ ΔΡΟΜΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ,ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΝ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΠΡΟΧΩΡΩΝΤΑΣ..."

30 Δεκεμβρίου 2009

Νέοι Γενικοί Γραμματείς

Με απόφαση του πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου, και των αρμόδιων υπουργών, ορίστηκαν την Τρίτη τέσσερις ακόμη γενικοί γραμματείς. Στη Γενική Γραμματεία Συγχρηματοδοτούμενων Έργων του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων ορίστηκε ο Σέργιος Λαμπρόπουλος , Πολιτικός Μηχανικός-Οικονομολόγος MSc.
Στη Γενική Γραμματεία Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης ορίστηκε ο Δημήτριος Χαλκιώτης, Σύμβουλος-Καθηγητής στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο. Στη Γενική Γραμματεία Υπουργείου Εργασίας & Κοινωνικής Ασφάλισης του ίδιου υπουργείο ορίστηκε ο πρώην υφυπουργός Ροβέρτος Σπυρόπουλος.
Τέλος, στη Γενική Γραμματεία Νέας Γενιάς του υπουργείου Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και θρησκευμάτων ορίστηκε ο Γιάννης Λιβανός, δικηγόρος.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Sυνεχίζεται βλεπω η τακτοποίηση των φίλων του ΓΑΠ, έχουν μείνει μερικοί ακόμα χωρίς αξίωμα, αλλά όπου νάναι θα κληθούν κι αυτοί να προσφέρουν στο έθνος.
Υπομονη θα ερθουν και οι προτασεις της μανας απο την Κορινθο