“Γιατί πιστεύουμε ότι η ανάπτυξη πρέπει να είναι προϊόν σοβαρού σχεδιασμού, αφού η αγορά από μόνη της δεν μπορεί να δώσει το σωστό προσανατολισμό. Γιατί πιστεύουμε ότι προϋπόθεση μιας δίκαιης και δημοκρατικής κοινωνίας, είναι η δίκαιη ανακατανομή. Το προϊόν της ανάπτυξης, ο νέος πλούτος που εμείς διαμορφώνουμε και αναπτύσσουμε, η νέα γνώση, οι νέες ευκαιρίες, πρέπει να κατανέμονται με δίκαιο τρόπο. Γιατί η ρήση «σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα» είναι επίκαιρη σήμερα στον πλανήτη μας, όσο ποτέ άλλοτε”.

"ΔΙΑΒΑΤΗ ΔΡΟΜΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ,ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΝ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΠΡΟΧΩΡΩΝΤΑΣ..."

3 Δεκεμβρίου 2009

Παρέμβαση...

Παρέμβαση στον κ.Παπακωνσταντίνου σχετικά με τον πολιτικό βίο του κ.Κουτούπη,είχαν πραγματοποιήσει σοβαρά στελέχη του υπουργείου Οικονομικών.Ο υπουργός τ' αγνόησε.Ίσως γιατί η πίεση του φίλου του κ.Χατζηεμμανουήλ (ο περιβόητος πρώην πρόεδρος της ΟΠΑΠ Α.Ε.) υπερίσχυσε της κοινής πολιτικής λογικής.Ο κ.Παπακωνσταντίνου όταν συναντούσε τον κ.Κουτούπη,ήξερε με ποιόν μιλούσε.Το μόνο που πράγματι αγνοούσε ήταν τα χυδαιογραφήματα εις βάρος του Πασοκ.Καί ευτυχώς που ενοχλήθηκε από τις χυδαιότητες,γιατί η πολιτική διαδρομή του κ.Κουτούπη ουδόλως τον προβλημάτισε.

9 σχόλια:

Poletti είπε...

Tώρα που έφυγε ο Κουτούπης λέω να ενδιαφερθώ! Είμαι ομογενής στέλεχος την γνωστής εταιρίας συμβούλων Leftshortfoot και ψήφισα ΝΔ.
Έχω βιογραφικό καλύτερο του Κουτούπη και δεν λέω σαχλαμάρες στο face book.
Άμα ξέρετε τον Θέο πείτε ένα καλό λόγο, η ομογένεια θα σας ευγνωμονεί!

citizen είπε...

Πες το καί έγινε...

Ανώνυμος είπε...

Το post είναι καταλυτικό, αλλά συντριπτικό !!! Μπράβο citizen !!!
Ηλίου φαεινότερον είναι ότι ο κ.Παπακωνσταντίνου ΗΞΕΡΕ.
Πιθανότατα τον γνώριζε και προσωπικά τον κ.Κουτούπη. Ψάξτε λίγο και τα βιογραφικά τους. Μήπως ήταν και συμφοιτητές;
Δεν ενοχλήθηκε από τις χυδαιότητες, αλλά από την αποκάλυψη και την προβολή τους. Επιβεβαιώνεται έτσι ότι άρχισε να λειτουργεί μια νέου τύπου αλαζονεία, όχι η κομματιτκή,αλλά "η αυτοκρατορική" αλαζονεία, η αλαζονεία των ανθρώπων του απόλυτου μονάρχη.
Αυτό που συμβαίνει δείχνει ότι αυτοί και αυτές που παρουσιάζουν τα συμπτώματα αυτής της νέου τύπου αλαζονείας δεν γνωρίζουν τα χαρακτηριστικά, τη συμπεριφορά και τις δυνατότητες του homo pasokus. Και αυτό είναι η αχίλλειος πτέρνα τους.

Ανώνυμος είπε...

Αίσχος και για τον Παπακωνσταντίνου. Άλλο ένα προβεβλημένο και ελπιδοφόρο μέχρι πρότινος στέλεχος έδειξε την κατωτερότητα και ανεπάρκειά του.

Καληνύχτα μας.

Ανώνυμος είπε...

Όταν η ηγεσία του κόμματος συμπεριφέρεται αυτοκρατορικά αυτά συμβαίνουν. Τα σημάδια πολλά από το 2004. Τελευταίο ατόπημα πριν τις εκλογές η συμπεριφορά στο Σημίτη. Θέλουν να συνεχίζουν και μετά τις εκλογές. Δεν έχουν κατανοήσει τις συνθήκες. Το πρόβλημα είναι πως η ήττα τους θα είναι ήττα όλης της Δημοκρατικής Παράταξης.

Ανώνυμος είπε...

Η (υποτιθέμενη) φιλία Παπακωνσνταντίνου - Χατζηεμμανουήλ ή η αθεράπευτη Ελληνική συνωμοσιολογία:

http://www.pasok.gr/portal/resource/contentObject/id/07a013a4-5f69-4599-95b7-ebec5afe906e

ΔΗΛΩΣΕΙΣ
ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ
18/9/2009

"Χθες, αναφέρθηκα από το βήμα αυτό, σε συνέχεια της κατακραυγής από εφημερίδες, στην τοποθέτηση του κ. Χατζηεμμανουήλ από την κυβέρνηση, ως αναπληρωτή εκτελεστικού Διευθυντή του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου. Μετά από όλα αυτά τα δημοσιεύματα, μετά και από τις δικές μας τοποθετήσεις, ο κ. Χατζηεμμανουήλ, με επιστολή του στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, γνωστοποίησε ότι δεν θα αποδεχτεί το διορισμό του.

Μαζί με αυτή τη γνωστοποίηση, δημοσιοποίησε και μια μακροσκελέστατη δήλωση, με την οποία μου απαντά προσωπικά. Ο πειρασμός είναι πολύ μεγάλος, να του απαντήσω σημείο προς σημείο και να ανοίξουμε μια συζήτηση περί ηθικής, γιατί έτσι ξεκίνησα χθες, και να έχουμε μια δημόσια συζήτηση, πόσο ηθικό ή ανήθικο είναι να έχει ο Πρόεδρος ενός κρατικού Οργανισμού, συνολικές αποδοχές, μαζί με τα bonus, που να φτάνουν τις 500.000 ευρώ. Δεν θα μπω σε αυτή τη συζήτηση. Η πορεία όλων είναι γνωστή."

Καληνύχτα σας

citizen είπε...

@Ανώνυμος. Το πρόβλημα είναι πως η ήττα τους θα είναι ήττα όλης της Δημοκρατικής Παράταξης.
Πέραν της ήττας της Δημοκρατικής Παράταξης,νομίζω ότι θα σημάνει καί το τέλος τουπολιτικού συστήματος.ο "Βγενόπουλος πρό των πυλών...".

ΣΑΜ είπε...

@Ανώνυμος(4.28) Η (υποτιθέμενη) φιλία Παπακωνσνταντίνου - Χατζηεμμανουήλ ή η αθεράπευτη Ελληνική συνωμοσιολογία:
Αλλο να απαντάς ως εκπρόσωπος τύπου του Πασοκ καί άλλο τι πράττεις ως προσωπική πολιτική.Καί βεβαίως γνωρίζουμε καί από δηλώσεις-ξεκαρφώματα.

Ανώνυμος είπε...

ΣΚΑΝΔΑΛΟ

ΠΟIΟΙ ΤΑ "ΠΙΑΝΟΥΝ" ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ"??

ΕΠΕΡΝΑΝ ΜΙΖΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΣΟΥΝ ΔΕΞΙΟΥΣ ΣΕ ΘΕΣΕΙΣ??

ΠΟΙΟΙ ΛΑΔΩΝΟΝΤΑΝ?

Υπαρχει σχεδιο απο την αμερικη να στρωσει το χαλι το πασοκ στον Σαμαρα?


«Φύλλο και φτερό» τα βιογραφικά


Με εντολή Γ. Παπανδρέου επανεξετάζονται όλα όσων διορίστηκαν και όσων πρόκειται να διοριστούν


Από «κόσκινο» περνάει η κυβέρνηση όλους τους διορισμένους γενικούς και ειδικούς γραμματείς, καθώς και αυτούς που πρόκειται να διοριστούν τις επόμενες ημέρες, μετά το φιάσκο με τον αποπεμφθέντα ως υβριστή του ΠΑΣΟΚ ειδικό γραμματέα των ΔΕΚΟ, Ανδρέα Κουτούπη.

Έγινε γνωστό ότι το τελευταίο 24ωρο με εντολή του Πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου, ο οποίος φέρεται εξοργισμένος με το περιστατικό, γίνονται «φύλλο και φτερό» τα βιογραφικά όλων όσων διορίστηκαν, αλλά και όσων πρόκειται να διοριστούν τις επόμενες ημέρες ως γραμματείς. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι εξετάζονται και τα βιογραφικά των 13 νέων περιφερειαρχών, των οποίων τον διορισμό θα εγκρίνει το Υπουργικό Συμβούλιο κατά τη σημερινή συνεδρίασή του.

ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ!?!

ΠΕΡΙΜΕΝΤΑ ΒΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΑΣΤΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΘΕΣΕΙΣ.
ΣΑΣ ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΑΣ ΑΔΙΑΖΟΥΝ!!

ΚΑΠΟΙΟΙ "ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ" ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΜΕ ΣΠΑΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΟΣΕΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΥ??


ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΞΕΤΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΟΣΩΝ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΔΙΟΡΙΣΤΕΙ??

ΚΑΠΟΙΟ ΛΑΚΚΟ ΕΧΕΙ Η ΦΑΒΑ!!

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

3 Δεκ 2009 10:00:00 μμ