“Γιατί πιστεύουμε ότι η ανάπτυξη πρέπει να είναι προϊόν σοβαρού σχεδιασμού, αφού η αγορά από μόνη της δεν μπορεί να δώσει το σωστό προσανατολισμό. Γιατί πιστεύουμε ότι προϋπόθεση μιας δίκαιης και δημοκρατικής κοινωνίας, είναι η δίκαιη ανακατανομή. Το προϊόν της ανάπτυξης, ο νέος πλούτος που εμείς διαμορφώνουμε και αναπτύσσουμε, η νέα γνώση, οι νέες ευκαιρίες, πρέπει να κατανέμονται με δίκαιο τρόπο. Γιατί η ρήση «σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα» είναι επίκαιρη σήμερα στον πλανήτη μας, όσο ποτέ άλλοτε”.

"ΔΙΑΒΑΤΗ ΔΡΟΜΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ,ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΝ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΠΡΟΧΩΡΩΝΤΑΣ..."

9 Δεκεμβρίου 2009

7/12/2009

Χρήμα
Κύριε Νεόκοπε, Όταν ο Πρωθυπουργός έλεγε ότι «χρήματα υπάρχουν», προφανώς εννοούσε τα έσοδα από την έκδοση... πιστωτικής κάρτας από το ΠΑΣΟΚ!
Με τιμή
Χρήστος Κεχαγιάς Από την εφημερίδα "ΤΑ ΝΕΑ".

1 σχόλιο:

July είπε...

Ο ΓΑΠ κατά την σημερινή συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου επανέλαβε τη φράση του πρώην πρωθυπουργού Ανδρέα Παπανδρέου «ή θα αφανίσουμε το χρέος ή το χρέος θα αφανίσει εμάς». Θέλω να ελπίζω κάποιοιος απο εκεί μέσα να του συγοψηθύρισε: Ναι, μόνο που ο Αντρέας τη μάχη να αφανίσει το χρέος την έδωσε με οικονομικό επιτελείο: Γιωργο Γεννηματά,Αλέκο Παπαδόπουλο και Γιάννο Παπαντωνίου.Εσύ ρε καραμήτρο που πας με Λούκα Κατσέλη, Γ.Παπακωνσταντίνου και Σαχινίδη!!