“Γιατί πιστεύουμε ότι η ανάπτυξη πρέπει να είναι προϊόν σοβαρού σχεδιασμού, αφού η αγορά από μόνη της δεν μπορεί να δώσει το σωστό προσανατολισμό. Γιατί πιστεύουμε ότι προϋπόθεση μιας δίκαιης και δημοκρατικής κοινωνίας, είναι η δίκαιη ανακατανομή. Το προϊόν της ανάπτυξης, ο νέος πλούτος που εμείς διαμορφώνουμε και αναπτύσσουμε, η νέα γνώση, οι νέες ευκαιρίες, πρέπει να κατανέμονται με δίκαιο τρόπο. Γιατί η ρήση «σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα» είναι επίκαιρη σήμερα στον πλανήτη μας, όσο ποτέ άλλοτε”.

"ΔΙΑΒΑΤΗ ΔΡΟΜΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ,ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΝ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΠΡΟΧΩΡΩΝΤΑΣ..."

10 Δεκεμβρίου 2009

H Διαφθορά.

Η διαφθορά όχι μόνο βασιλεύει στη χώρα μας, αλλά συνεχώς αυξάνει. Αυτό πιστεύει το 98% των Ελλήνων σύμφωνα με τα αποτελέσματα του ευρωβαρόμετρου που δημοσίευσε χθες η Κομισιόν.http://www.imerisia.gr/article.asp?catid=12333&subid=2&pubid=22805157

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

@antinews, “Ο κ. Μαρινάκης διαψεύδει ότι αγόρασε το «Καρφί»”:

citizen says: 10/12/2009 at 6:18 pm

Όταν λέμε ψεμματάκια γιά ευνόητους λόγους π.χ. ”η κ. Μπακογιάννη προσφεύγει στις υπηρεσίες του βαθέως ΠΑΣΟΚ για να υπονομεύσει τον κ. Σαμαρά.”, ή μας έχουν παραπληροφορήσει, πέρα από την δημοσίευση των εξωδίκων ζητάμε καί καμμιά συγνώμη καί δεν το ρίχνουμε σε κρυανάλατο χιούμορ του τύπου “Προφανώς ούτε ερωτήματα δεν μπορούμε να υποβάλουμε για τον κ. Μαρινάκη χωρίς να μας ελέγξει η …Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος (!!!)” ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΑ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΕΥΑΓΓΕΛΙΖΕΣΘΕ.

----------

Το έχουν αφαιρέσει και κλείσει τα σχόλια.

Αλήθεια, ΓΙΑΤΙ έχετε αυτήν την φασιστική, αφού ΛΟΓΟΚΡΙΝΕΙ, ιστοσελίδα πάνω πάνω στις προτιμήσεις σας;

Επίσης, πώς το ΠΑΣΟΚ δέχεται να υβρίζουν τον πρωθυπουργό της χώρας με τα λεφτά των φορολογουμένων, (βλ. διαφημίσεις ΤΤ/ΟΠΑΠ);

ΥΓ. Το ΠΑΣΟΚ αν αλλάξει, θα φανεί στην ΕΡΤ. Για την ώρα, Λυριτζήδες, Πολίτηδες και Κοττάκηδες μας ενημερώνουν για την κυβερνητική πολιτική. Τα μέχρι χθες φεράφωνα/διαμορφωτές γνώμης του ΚΚ του Βου. Αν πω για ΝΔ - ΠΑΣΟΚ, "ΙΔΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ", άδικο θάχω; Ξέρεις, είμαστε το 8% που βγάζει κυβερνήσεις. Η μη βάση, τα μη κομματόσκυλα, οι ΔΓ/ΔΑ.

Καλημέρα!

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.