“Γιατί πιστεύουμε ότι η ανάπτυξη πρέπει να είναι προϊόν σοβαρού σχεδιασμού, αφού η αγορά από μόνη της δεν μπορεί να δώσει το σωστό προσανατολισμό. Γιατί πιστεύουμε ότι προϋπόθεση μιας δίκαιης και δημοκρατικής κοινωνίας, είναι η δίκαιη ανακατανομή. Το προϊόν της ανάπτυξης, ο νέος πλούτος που εμείς διαμορφώνουμε και αναπτύσσουμε, η νέα γνώση, οι νέες ευκαιρίες, πρέπει να κατανέμονται με δίκαιο τρόπο. Γιατί η ρήση «σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα» είναι επίκαιρη σήμερα στον πλανήτη μας, όσο ποτέ άλλοτε”.

"ΔΙΑΒΑΤΗ ΔΡΟΜΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ,ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΝ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΠΡΟΧΩΡΩΝΤΑΣ..."

6 Ιανουαρίου 2010

Xωρίς λόγια.









Δεν έχουμε κανέναν λόγο να αντιδικήσουμε για ζήτημα που αποτελεί «δικαίωμα» της έχουμε όμως το ανάστημα να πάρουμε θέση για πράξη που αδικεί προθέσεις και αυτό στην καλύτερη περίπτωση.http://gesthe.blogspot.com/

12 σχόλια:

Σαλώμη είπε...

H κυρία ωραία, αεράτη και καλοντυμένη
φαίνεται. Το ονοματάκι της ποιό είναι? Πειράζει αν μου διαφεύγει, μια και αντιπαθώ το life style?

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ citizen, δε γνωρίζω για πιά κυρία μιλάνε τα "παιδιά" της ΠΑΣΚΕ του Υπ.Εθνικής Άμυνας, αλλά επειδή γνωρίζω την ηγεσία τους στη Θεσ/νίκη, μη τους παίρνεις και πολύ στα σοβαρά. Καβαλημένα ΓΑΠάκια είναι, που νομίζουν ότι κατέχουν την απόλυτη αλλήθεια.

Ανώνυμος είπε...

Για τον 10:23
δε γνωρίζεις αλλά γνωρίζεις, πάντα τέτοια!!! άξιος!!!
Το καλάμι το χρησιμοποιούνε ως μέσο γραφής και οχι ως μεταφοράς!!!

ρεπορτερ είπε...

Τι έγινε η Λιτσα θα υιοθετήσει όλα τα μέτρα Σουφλιά? Μετά τα τέλη έρχονται και οι ημιυπαίθριοι? (από το Μπιρμπιλίτσα)

νικ είπε...

H τακτοποίηση των ημιυπαίθριων είναι ένας ακόμη εύκολος τρόπος για να υπάρξουν έσοδα. Γνωστά στους επιτηρούντες (την ελληνική οικονομία). Ο ΓΑΠ και οι συν αυτώ μπορούν να λένε ό,τι θέλουν, αλλά κάποια πράγματα είναι μονόδρομος. Ο οποίος έχει επιβληθεί από τους δανειστές μας. Διότι σαν κοινωνία, θέλουμε ισχυρό νόμισμα και να απολαμβάνουμε τα ωραία εισαγόμενα, αλλά αρνούμεθα να αναλάβουμε τις ευθύνες μας και να δημιουργήσουμε πλούτο παράγοντας ανταγωνιστικό προϊόν (κάτι για το οποίο είχε βαρεθεί να μιλά ο Σημίτης). Ε δεν γίνεται και η πίτα γεμάτη και το σκυλί χορτάτο. Και έλαχε σε μας ο κλήρος - βοήθειά μας.

Σαλώμη είπε...

Σωστή @ Νικ η ανάλυση, αλλά η προεκλογική κοροιδία δεν καταπίνεται με τίποτα!

Σαλώμη είπε...

Τα παλικάρια τoυ ΥΠΕΧΩΔΕ τι κάνουν?
Τα διόδια προς εργολήπτες αποτελούν αναλλοίωτη αξία στην Ελλάδα?
Τους προπληρώνουμε για ανύπαρκτους δρόμους υπό κατασκευή και δρόμους κλεισμένους από κατολισθήσεις!
Αυτούς ούτε οικ. κρίση τους αγγίζει ούτε και η δημόσια κριτική.
Πάντα δικτυωμένοι?

νικ είπε...

@Σαλώμη

Ναι, η προεκλογική κοροϊδία δεν ξεχνιέται. Αν είμαστε σε πιό σοβαρή χώρα θα τον είχαν ξεσκίσει ήδη (έτσι ώστε καθένας που σκεφτόταν στο μέλλον να αποτολμήσει κάτι παρόμοιο, να το σκεφτεί ξανά). Δυστυχώς, δεν είμαστε σοβαροί και όταν - νομοτελειακά - αγανακτήσει ο κόσμος, ο Σαμαράς θα κάνει περίπατο. Μπράβο ΓΑΠ.

kalamas είπε...

Φίλε νικ για πικρές αλήθειες μας μιλάς.
Γιατί τόσο η προεκλογική καιροσκοπική πολιτική του ΓΑΠ όσο και τα μετεκλογικά "καουμπουλίκια" του προς τους οικονομικούς παράγοντες του εξωτερικού βουλιάζουν την οικονομία της χώρας και στρώνουν το δρόμο του Σαμαρά.
Κυριολεκτικά υγιεινό περίπατο δυστυχώς του ετοιμάζουν

Ανώνυμος είπε...

Επιδοτούμε τους νταβατζήδες και τις τράπεζες.Η "φωτισμένη" ηγεσία του υπουργείου υποδομών κάνει ότι δεν καταλαβαίνει.Ακολουθούν την γραμμή η "σιωπή είναι χρυσός".Το κρίμα είναι γιά τον Ρέππα που έχει και μιά ιστορία.Όσο για τον Μαγκριώτη και το Σιφουνάκη έχουν κάνει τις επιλογές τους απο πολύ παλιά και δεν τους καίγεται καρφάκι.

Ανώνυμος είπε...

Κάντε στην άκρη,περνάει η θεά η Θεοδώρα Τζάκρη.

Ανώνυμος είπε...

To μοντελάκι με χρήματα από τις υπερωρίες της βουλής είναι? Τα μαλλιά ανεμιστήρας τα κουνάει, όπως στις μοντέλες?