“Γιατί πιστεύουμε ότι η ανάπτυξη πρέπει να είναι προϊόν σοβαρού σχεδιασμού, αφού η αγορά από μόνη της δεν μπορεί να δώσει το σωστό προσανατολισμό. Γιατί πιστεύουμε ότι προϋπόθεση μιας δίκαιης και δημοκρατικής κοινωνίας, είναι η δίκαιη ανακατανομή. Το προϊόν της ανάπτυξης, ο νέος πλούτος που εμείς διαμορφώνουμε και αναπτύσσουμε, η νέα γνώση, οι νέες ευκαιρίες, πρέπει να κατανέμονται με δίκαιο τρόπο. Γιατί η ρήση «σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα» είναι επίκαιρη σήμερα στον πλανήτη μας, όσο ποτέ άλλοτε”.

"ΔΙΑΒΑΤΗ ΔΡΟΜΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ,ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΝ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΠΡΟΧΩΡΩΝΤΑΣ..."

23 Απριλίου 2010

Τέλος εποχής

Η απόφαση για την προσφυγή στον ευρωπαϊκό μηχανισμό στήριξης έχει ήδη ληφθεί και αναμένεται απο ώρα σε ώρα η σχετική ανακοίνωση.Το τέλος του πρωθυπουργικού τουρισμού και των ανεπαρκών κυβερνητικών χειρισμών συμπίπτει με την έναρξη μιας νέας Εθνικής περιπέτειας.Χρόνια πολλά Πρόεδρε.

3 σχόλια:

ρεπόρτερ είπε...

Προτείνω ατομική και συλλογική περίσκεψη και κανένα κεράκι δεν βλάπτει, ίσως και γονυκλισίες.

κοραλία είπε...

Ερωτήματα:1.Έχει η κυβέρνηση την πολιτική νομιμοποίηση να διαχειριστεί την κρίση;
2. Έχει αποδείξει μέχρι σήμερα ότι είναι ικανή να διαχειριστεί κρίσεις;
Πέρα από τα διαδικαστικά που ήδη τίθενται από αναλυτές, τίθεται ένα πολύ σοβαρότερο θέμα που έχει να κάνει με το ερώτημα αν η κρίση είναι αντιμετοπίσιμη ή είναι αναπόφευκτη η χρεοκοπία. Τα μέτρα πρέπει να είναι άμεσα, αποφασιστικά και εμπροσθοβαρή, διαφορετικά κατά τη γνώμη μου υπάρχει κίνδυνος μιας συνεχώς διευρυνόμενης ύφεσης. Στόχος πρέπει να είναι η ταχύτερη έξοδος από την επίβλεψη του μηχανισμού. Εξ άλλου η ελλάδα πέρα από τα δάνεια του μηχανισμού θα αναγκάζεται να προσφέγει στην αγορά.

Ανώνυμος είπε...

Τελικά κάτσαμε στον ΔοΝηΤη (μετά από την πολιτική του ΓΑΠ) , θα κυβερνάει τώρα χωρίς ανασφάλειες το παιδί !!!