“Γιατί πιστεύουμε ότι η ανάπτυξη πρέπει να είναι προϊόν σοβαρού σχεδιασμού, αφού η αγορά από μόνη της δεν μπορεί να δώσει το σωστό προσανατολισμό. Γιατί πιστεύουμε ότι προϋπόθεση μιας δίκαιης και δημοκρατικής κοινωνίας, είναι η δίκαιη ανακατανομή. Το προϊόν της ανάπτυξης, ο νέος πλούτος που εμείς διαμορφώνουμε και αναπτύσσουμε, η νέα γνώση, οι νέες ευκαιρίες, πρέπει να κατανέμονται με δίκαιο τρόπο. Γιατί η ρήση «σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα» είναι επίκαιρη σήμερα στον πλανήτη μας, όσο ποτέ άλλοτε”.

"ΔΙΑΒΑΤΗ ΔΡΟΜΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ,ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΝ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΠΡΟΧΩΡΩΝΤΑΣ..."

12 Μαΐου 2010

Ωσεί παρών

«Χόρτασε η ψείρα και βγήκε στο γιλέκο» ήταν η σκληρή απάντηση του υπουργού Δικαιοσύνης Χ.Καστανίδη στον πρόεδρο του ΣΕΒ Δ.Δασκαλόπουλο, ο οποίος δήλωσε ότι η πολιτική δεν έχει να προσφέρει τίποτα στη χώρα.
Πολύ σωστή αντίδραση απο τον υπουργό Δικαιοσύνης.Εξ ίσου σωστή και η αντίδραση όλων των κοινοβουλευτικών πτερύγων.Απουσιάζει η αντίδραση του κ. Παπανδρέου που παρακολούθησε την ομιλία του προέδρου του ΣΕΒ και δεν ένοιωσε την ανάγκη μιάς απάντησης.Γιατί άραγε?Άλλωστε, κατά δήλωση του δεν χρωστάει σε κανένα. Η όχι?

6 σχόλια:

born in USA είπε...

ΥΠΗΡΧΕ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ in english?

νικ είπε...

μπα... ήταν απασχολημένος να μιλά σε επενδυτές... Όπως ξέρετε, υπάρχει ουρά από ξένους επενδυτές που σπεύδουν να επενδύσουν στην Ελλάδα, όπου θα περιμένουν να τους εξυπηρετήσουν οι ταξιαρχίες του ΠAΜΕ...

ρεπορτερ είπε...

Σήμερα ανεστάλησαν οι καταδαφήσεις αφού όπως πληροφορήθηκα από @ poletti χθες, είμαι σίγουρος έγκυρα, το ΟΝΕΙΡΟ, ΕΝΑΤΟ, και το άλλο που δεν θυμάμαι έχουν ήδη κατεδαφισθεί. Όσο για την ψείρα, έψαξα αγχωμένος χθες και δεν την βρήκα πάνω μου. Είδα όμως ένα μικρό μαυράκι που κυκλοφορούσε στα έδρανα της βουλής. λες?

dimokratikos politis είπε...

Η απαξίωση της πολιτικής είναι συνέπεια του εξευτελισμού αξιών, της έλειψης ιδεολογικοπολιτικού προσανατολισμού και της παρείστικης αντίληψης.
Στα τόσα σοβαρά προβλήματα έχουμε "ερασιτεχνισμούς" (;;;;;;;;;;) πράγμα που εξοργίζει κάθε σοβαρά σκεπτόμενο πολίτη.
Η παρτίδα χάθηκε.
Εμπρός για ένα νέο μεταπολιτευτικό λαικό κεντροαριστερό πολιτικό κίνημα.
Ο μπερλουσκονισμός είναι προ των πυλών!
Δεν εξορκίζεται με παροιμίες αλλά με πολιτικές αρχές και πράξεις!!!!

πολιτευτακιας είπε...

Ως παλιός αριστερός χθες συγκινήθηκα, όταν από το ΚΚΕ ως το ΛΑΟΣ κατακεραύνωσαν τους βιομήχανους. Σκέφθηκα πως όλος ο πολιτικός κόσμος ξεκίνησε τον αγώνα ενάντια στο κεφάλαιο και στεναχωρήθηκα που δεν με κάλεσαν. Μετά σκέφθηκα με το μυαλουδάκι που μου έχουν αφήσει από την πολλή πλύση. Μήπως @dimokratikos poitis το μήνυμα δεν είναι για τον Μπερλουσκονισμό, αλλά για αποιονδήποτε θελήσει να σηκώσει κεφάλι και φτιάξει κάτι εναλλακτικό σαν αυτό που λες. Τι του είπαν χθες όλοι απο δημοσιογράφους μέχρι πολιτικούς; Στους πέντε άλλος δεν χωράει και αν τολμήσει κανείς χωρίς την άδεια των γνωστών αγνώστων θα τον γ.... Τώρα εγώ σαν αγνός αριστερός, έξω από το συστημα, δεν γνωρίζω την σχέση του Δασκαλό με τον Βγενό, αλλά κάτι έχει πάρει το αυτί μου για τα γερά τζάκια και πως τριγυρνάνε στα σαλόνια έντιμων εκπροσώπων.

κοραλία είπε...

Ψείρες και λοιπά ζωύφια, ο λαικισμός στα καλύτερά του. Kατά τα άλλα, μετά από 7 μήνες το αναπτυξιακό νομοσχέδιο συντάσσει ο υπ. άμυνας και τις επενδύσεις αναλαμβάνει ο ίδιος ο πρωθ., Σουρεαλισμός. Η ανεργία ανεβαίνει και η ύφεση δόξα το Θεό καλά πάει.