“Γιατί πιστεύουμε ότι η ανάπτυξη πρέπει να είναι προϊόν σοβαρού σχεδιασμού, αφού η αγορά από μόνη της δεν μπορεί να δώσει το σωστό προσανατολισμό. Γιατί πιστεύουμε ότι προϋπόθεση μιας δίκαιης και δημοκρατικής κοινωνίας, είναι η δίκαιη ανακατανομή. Το προϊόν της ανάπτυξης, ο νέος πλούτος που εμείς διαμορφώνουμε και αναπτύσσουμε, η νέα γνώση, οι νέες ευκαιρίες, πρέπει να κατανέμονται με δίκαιο τρόπο. Γιατί η ρήση «σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα» είναι επίκαιρη σήμερα στον πλανήτη μας, όσο ποτέ άλλοτε”.

"ΔΙΑΒΑΤΗ ΔΡΟΜΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ,ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΝ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΠΡΟΧΩΡΩΝΤΑΣ..."

7 Σεπτεμβρίου 2010

Ψέμμα και κοροϊδία

Η χώρα διαθέτει μικρή και ευέλικτη κυβέρνηση των 50 περίπου ατόμων.Κοροϊδία και ψέμμα.Όπως πέρισυ τέτοιο καιρό η Ελλάδα εδονείτο απο το σύνθημα "λεφτά υπάρχουν".
Ο Καρχιμάκης προαλείφεται για Γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου.Σχεδόν ορίστηκε.Απο τα μεγάλα λόγια για το ανοικτό δημοκρατικό κόμμα στο κόμμα Κιμ-ιλ-Σουνγκ.Οι μάσκες πέφτουν.Μαζί με τον Δόλλη αποκαλύφθησαν και τα δόλια σχέδια.

3 σχόλια:

ΓΕΡΟΝΤΑΣ είπε...

@ citizen

ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ!
ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΑΥΤΗ Η... ΜΕΤΑΣΤΡΟΦΗ ΑΠΟ ΤΟ .... "ΑΝΟΙΚΤΟ ΚΟΜΜΑ" ΣΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΚΟΜΜΑ (τυπου ΤΣΑΟΥΣΕΣΚΟΥ).
ΕΜΕΙΣ ΟΙ "ΠΑΛΑΙΟΙ" ΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ
ΕΤΣΙ ΠΑΝΤΑ ΗΤΑΝ.
ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΤΑ ΞΕΧΑΣΕΣ?
ΑΠΛΑ ΕΓΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΕΝ ΜΕΤΑΝΟΙΩΝΩ ΓΙΑ ΤΟ ... ΤΑΞΙΔΙ ΜΑΣ,
ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΚΑΙ ΑΣ ΔΙΑΨΕΥΣΤΗΚΑΜΕ

πολιτευτάκιας είπε...

Ε όχι και διαψευστήκαμε! Εμπρος στο δρόμο που χάραξε ο Λοβέρδος, ο Βενιζέλος, α ναι και η μεγάλη Αποστολάκη μετά του Σκανδαλίδη. Έγκυρες πληροφορίες αναφέρουν ότι η επόμενη κυβέρνηση θα είναι πολυπληθέστερη για να χωρέσει το όλο-όλο ΠΑΣΟΚ (κάτι Φλωρίδιδες και τέτοια)

Ανώνυμος είπε...

Παλιό αλλά ποτέ πιο επίκαιρο από τώρα.

ΠΑΣΟΚ = Πατέρα Αναπαύσου Συνεχίζω Ολική Καταστροφή