“Γιατί πιστεύουμε ότι η ανάπτυξη πρέπει να είναι προϊόν σοβαρού σχεδιασμού, αφού η αγορά από μόνη της δεν μπορεί να δώσει το σωστό προσανατολισμό. Γιατί πιστεύουμε ότι προϋπόθεση μιας δίκαιης και δημοκρατικής κοινωνίας, είναι η δίκαιη ανακατανομή. Το προϊόν της ανάπτυξης, ο νέος πλούτος που εμείς διαμορφώνουμε και αναπτύσσουμε, η νέα γνώση, οι νέες ευκαιρίες, πρέπει να κατανέμονται με δίκαιο τρόπο. Γιατί η ρήση «σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα» είναι επίκαιρη σήμερα στον πλανήτη μας, όσο ποτέ άλλοτε”.

"ΔΙΑΒΑΤΗ ΔΡΟΜΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ,ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΝ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΠΡΟΧΩΡΩΝΤΑΣ..."

4 Σεπτεμβρίου 2010

Τα χαρακτηριστικά του υποψηφίου περιφερειάρχη …

Γράφει ο delinquents
Κάθομαι και σκέφτομαι το εξής: οι εκλογές αυτές θα δημιουργήσουν μικρές κυβερνήσεις. Οι περιφερειακές κυβερνήσεις θα διαθέτουν όλα τα μέσα ώστε να επιτευχθεί ανάπτυξη σε τοπικό επίπεδο. Προβλήματα που μπορούν να αντιμετωπιστούν σε μία περιφέρεια περιλαμβάνουν: την μείωση της ανεργίας, την αύξηση του βιοτικού επιπέδου και την πρόσβαση στην εκπαίδευση.
http://delinquents.wordpress.com/2010/09/04/%CF%84%CE%B1-%CF%87%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%BA%CF%84%CE%B7%CF%81%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CF%85%CF%80%CE%BF%CF%88%CE%B7%CF%86%CE%AF%CE%BF%CF%85-%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%B9/

2 σχόλια:

delinquents είπε...

Θα ενδιαφερόμουν για την άποψη των αναγνωστών του blog πάνω σε αυτά που έγραψα.

@citizen
@july
@kalamas
@κοραλία
@poletti
@ρεπορτερ
@πολιτευτάκιας

και όλων των υπολοίπων

ΓΕΡΟΝΤΑΣ είπε...

@CITIZEN

TΩΡΑ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΥΤΑ?
ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΔΗΛΑΔΗ ΠΡΟΣΟΝΤΑ , ΓΝΩΣΕΙΣ , ΕΜΠΕΙΡΙΑ, ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ?
ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΥΣ ΨΑΧΝΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ Ο GOGOS
ΓΙΑ ΤΑ ΑΛΛΑ Χ-----Ε.