“Γιατί πιστεύουμε ότι η ανάπτυξη πρέπει να είναι προϊόν σοβαρού σχεδιασμού, αφού η αγορά από μόνη της δεν μπορεί να δώσει το σωστό προσανατολισμό. Γιατί πιστεύουμε ότι προϋπόθεση μιας δίκαιης και δημοκρατικής κοινωνίας, είναι η δίκαιη ανακατανομή. Το προϊόν της ανάπτυξης, ο νέος πλούτος που εμείς διαμορφώνουμε και αναπτύσσουμε, η νέα γνώση, οι νέες ευκαιρίες, πρέπει να κατανέμονται με δίκαιο τρόπο. Γιατί η ρήση «σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα» είναι επίκαιρη σήμερα στον πλανήτη μας, όσο ποτέ άλλοτε”.

"ΔΙΑΒΑΤΗ ΔΡΟΜΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ,ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΝ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΠΡΟΧΩΡΩΝΤΑΣ..."

3 Οκτωβρίου 2009

Ειδήσεις

Πλημμύρισε η παραλιακήΚυκλοφοριακά προβλήματα στην Αττική από τη δυνατή βροχόπτωση

Κυκλοφοριακά προβλήματα προκάλεσε το πρωί του Σαββάτου στα νότια και τα ανατολικά προάστια της Αττικής η δυνατή βροχόπτωση. Αυτοκίνητα ακινητοποιήθηκαν στην παραλιακή και τη λεωφόρο Βουλιγαμένης, προβλήματα και στη λεωφόρο Μαρκοπούλου. Εκτροπές της κυκλοφορίας κάνει η Τροχαία και συνιστά προσοχή στους οδηγούς.
Με άστατο καιρό η έξοδος των ετεροδημοτών για τις εκλογές

Εκλογές
Το διακύβευμα των εκλογών της 4ης Οκτωβρίου ήταν το κοινό σημείο στις ομιλίες των πολιτικών αρχηγών με τις οποίες έπεσε την Παρασκευή η αυλαία αυτής της προεκλογικής περιόδου. Σημείο αιχμής της πολιτικής αντιπαράθεσης η οικονομία και η αντιμετώπιση της κρίσης.
Πρώτη φάση εξάπλωσηςΑύξηση των προσωρινών «λουκέτων» στα σχολεία, λόγω της γρίπης, αναμένουν οι ειδικοί

Σε αποφάσεις για αρκετά προσωρινά σχολικά «λουκέτα», εκτιμούν οι ειδικοί ότι θα προχωρήσουν οι αρμόδιες αρχές, ενώ ορισμένα σενάρια κάνουν λόγο για προσβολή έως και του 40% των παιδιών από τη νέα γρίπη. Προς το παρόν, η πανδημία κυμαίνεται στο 1% του πληθυσμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: