“Γιατί πιστεύουμε ότι η ανάπτυξη πρέπει να είναι προϊόν σοβαρού σχεδιασμού, αφού η αγορά από μόνη της δεν μπορεί να δώσει το σωστό προσανατολισμό. Γιατί πιστεύουμε ότι προϋπόθεση μιας δίκαιης και δημοκρατικής κοινωνίας, είναι η δίκαιη ανακατανομή. Το προϊόν της ανάπτυξης, ο νέος πλούτος που εμείς διαμορφώνουμε και αναπτύσσουμε, η νέα γνώση, οι νέες ευκαιρίες, πρέπει να κατανέμονται με δίκαιο τρόπο. Γιατί η ρήση «σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα» είναι επίκαιρη σήμερα στον πλανήτη μας, όσο ποτέ άλλοτε”.

"ΔΙΑΒΑΤΗ ΔΡΟΜΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ,ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΝ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΠΡΟΧΩΡΩΝΤΑΣ..."

3 Οκτωβρίου 2009

Ιρλανδία



Αρχίζει η καταμέτρηση«Ναι» στη Συνθήκη της Λισαβόνας δείχνουν ανεπίσημες μετρήσεις στην Ιρλανδία
Οι Ιρλανδοί φαίνεται πως δίνουν το «φιλί της ζωής» στη Συνθήκη της Λισαβόνας

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΜΕΓΑΛΗ ΗΤΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΦΑΙΟΚΟΚΚΙΝΟ ΜΕΤΩΠΟ ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΩΝ-ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ-ΦΑΝΑΤΙΚΩΝ ΚΑΘΟΛΙΚΩΝ ΥΠΟ ΤΟΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟ ΓΚΑΝΛΕΥ, ΕΝΑ ΜΕΤΩΠΟ ΠΟΥ ΣΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΕΙΧΕ ΑΦΕΙΔΩΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΑΚΡΑΙΟΥΣ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΟΛΗΠΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΔΕΞΙΑΣ. ΤΩΡΑ ΠΟΥ Η ΕΣΚΑΣΕ Η ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗ ΦΟΥΣΚΑ ΤΟΥ ΚΕΛΤΙΚΟΥ ΤΙΓΡΗ, ΟΙ ΙΡΛΑΝΔΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΟΤΙ ΜΟΝΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ.
ΠΟΛΥ ΕΝΘΑΡΡΥΝΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ, ΤΗΣ ΣΟΣΙΑΛΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΤΗΣ ΟΙΚΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗΣ ΦΙΛΟΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ