“Γιατί πιστεύουμε ότι η ανάπτυξη πρέπει να είναι προϊόν σοβαρού σχεδιασμού, αφού η αγορά από μόνη της δεν μπορεί να δώσει το σωστό προσανατολισμό. Γιατί πιστεύουμε ότι προϋπόθεση μιας δίκαιης και δημοκρατικής κοινωνίας, είναι η δίκαιη ανακατανομή. Το προϊόν της ανάπτυξης, ο νέος πλούτος που εμείς διαμορφώνουμε και αναπτύσσουμε, η νέα γνώση, οι νέες ευκαιρίες, πρέπει να κατανέμονται με δίκαιο τρόπο. Γιατί η ρήση «σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα» είναι επίκαιρη σήμερα στον πλανήτη μας, όσο ποτέ άλλοτε”.

"ΔΙΑΒΑΤΗ ΔΡΟΜΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ,ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΝ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΠΡΟΧΩΡΩΝΤΑΣ..."

2 Οκτωβρίου 2009

Aρον,άρον σταύρωσον ΑΥΤΟΥΣ

Αν είχαμε πολλούς σταυρούς καί τό δικαίωμα νά ψηφίζουμε σέ διαφορετικές περιφέρειες,θά σταυρώναμε στήν Α Αθηνών:Αλευρά Νάσο,Μποτόπουλο Κώστα,Διαμαντοπούλου Αννα,Σκανδαλίδη Κώστα.Στήν Β Αθηνών:Λοβέρδο Ανδρέα,Κατσέλη Λούκα,Μπίστη Νίκο,Παπανδρέου Βάσω,Δαμανάκη Μαρία,Δημαρά Γιάννη.Στήν Α Πειραιώς:Καρύδη Δημήτρη,Κατσικάρη Δημήτρη.Στήν Β Πειραιώς:Λυντζέρη Δημήτρη,Νιώτη Γρηγόρη.Στήν περιφέρεια Αττικής:Γράψα Ελισάβετ,Πάγκαλο θεόδωρο.Στήν Α Θεσσαλονίκης:Βενιζέλο Βαγγέλη,Αράπογλου Χρύσα,Γιαννόπουλο Νίκο,Μαγκριώτη Γιάννη.Στήν Αχαία:Θωμά Γιώργο,Σπηλιόπουλο Κώστα.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Υπάρχουν καί άλλοι καί πιθανώς καλλίτεροι.Περίεργες μού φαίνονται οι επιλοφές σας.

Ανώνυμος είπε...

θα συμφωνήσω με τον ... προλαλίσαντα!και θα πρότεινα :
Α' ΑΘΗΝΑΣ: Παντελής Οικονόμου, Σπύρος Κουβέλης, Θανάσης Τσούρας, Νάσος Αλευράς
Β' ΑΘΗΝΑΣ: Σοφία Σακοράφα, Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, Στέφανο Τζουμάκα, Μίμη Ανδρουλάκη
ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ : είναι λίστα ... συνεπώς μέχρι και Λάλα!

Μουργκάνα είπε...

Ανώνυμε οι επιλογές δεν μπορεί να είναι ύποπτες εφόσων κανένας δεν τις επιβάλει σε κανένα. Έλεος το ΠΑΣΟΚ δεν είναι δεξιό κόμμα υποτίθεται είναι αριστερά και θα πρέπει να επενδύει στο πλουραλισμό ...

Ο βασιλιάς πέθανε. Ζήτω ο βασιλιάς ...