“Γιατί πιστεύουμε ότι η ανάπτυξη πρέπει να είναι προϊόν σοβαρού σχεδιασμού, αφού η αγορά από μόνη της δεν μπορεί να δώσει το σωστό προσανατολισμό. Γιατί πιστεύουμε ότι προϋπόθεση μιας δίκαιης και δημοκρατικής κοινωνίας, είναι η δίκαιη ανακατανομή. Το προϊόν της ανάπτυξης, ο νέος πλούτος που εμείς διαμορφώνουμε και αναπτύσσουμε, η νέα γνώση, οι νέες ευκαιρίες, πρέπει να κατανέμονται με δίκαιο τρόπο. Γιατί η ρήση «σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα» είναι επίκαιρη σήμερα στον πλανήτη μας, όσο ποτέ άλλοτε”.

"ΔΙΑΒΑΤΗ ΔΡΟΜΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ,ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΝ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΠΡΟΧΩΡΩΝΤΑΣ..."

2 Οκτωβρίου 2009

ΕΠΕΙΓΟΝ-SOS

Από τό Πασοκ ενημερώνουν,ότι κάποιος άθλιος μηχανισμός(μήπως τής καταρρέουσας δεξιάς?),στέλνει SMS καί καλεί τούς φίλους καί τά μέλη τού Πασοκ,νά παραλάβουν εισιτήρια γιά τήν μετακίνηση τους στίς εκλογικές τους περιφέρειες.ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΟ ΜΗΝΥΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΟ!!!!!!!!!!!!!!!!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Καλα μην γινεσαι και υπερβολικος! Και εμενα μου εχουν στειλει απο 4 κομματα sms!
Τα κομματα απλα αγοραζουν πακετα μηνυματων απο τις εταιριες κινιτης τηλεφωνιας και αυτες τα στελνουν συγκεκριμενη ωρα και σε συγκεκριμενες πολεις που εχει ορισει ο αγοραστης! Αρα ειναι πιθανο να λαβεις sms και απο ολες τισ παραταξεις!