“Γιατί πιστεύουμε ότι η ανάπτυξη πρέπει να είναι προϊόν σοβαρού σχεδιασμού, αφού η αγορά από μόνη της δεν μπορεί να δώσει το σωστό προσανατολισμό. Γιατί πιστεύουμε ότι προϋπόθεση μιας δίκαιης και δημοκρατικής κοινωνίας, είναι η δίκαιη ανακατανομή. Το προϊόν της ανάπτυξης, ο νέος πλούτος που εμείς διαμορφώνουμε και αναπτύσσουμε, η νέα γνώση, οι νέες ευκαιρίες, πρέπει να κατανέμονται με δίκαιο τρόπο. Γιατί η ρήση «σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα» είναι επίκαιρη σήμερα στον πλανήτη μας, όσο ποτέ άλλοτε”.

"ΔΙΑΒΑΤΗ ΔΡΟΜΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ,ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΝ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΠΡΟΧΩΡΩΝΤΑΣ..."

15 Νοεμβρίου 2009

Οι γυμνοσάλιαγκες


Να λοιπόν που ήρθε ο καιρός να ξαναβγούν οι γυμνοσάλιαγκες.Πρόκειται γιά το παλιό καί γνωστό τύπο κομματικού στελέχους που ανεξάρτητα τι πιστεύει,βρίσκεται σε συνεχή αναστάτωση μέχρι την ικανοποίηση της επιθυμίας του να καταλάβει μία κρατική θέση. Νάτοι λοιπόν οι γυμνοσάλιαγκες που σιγά-σιγά έρχονται στο προσκήνιο.Φοράνε το καλό τους χαμόγελο καί με ύφος περισπούδαστο εξηγούν την πολιτική σοφία του αρχηγού σε κάθε συνομιλητή τους.Ακόμα κι'αν μέχρι χθές λοιδωρούσαν τον αρχηγό γιά την ανικανότητα του.Στο Πασοκ οι γυμνοσάλιαγκες ενδημούν στην κυριολεξία.Από της ιδρύσεως του μέχρι σήμερα λαθροβιούν καί καιροφυλακούν,γιατί τελικά όλες οι ηγεσίες τους ανέχονται καί τους συντηρούν.Αποτελούν δηλαδη τα φυσιολογικά σαπρόφυτα των κομματικών οργανισμών.Σ' αυτούς αφιερώνεται η φωτογραφία .Μήπως η ομορφιά του κοριτσιού τους συγκινήσει περισσότερο από το χάϊδεμα του φτερού-πινέλου.

2 σχόλια:

babis o flou είπε...

Αγαπητέ
εδώ το ΠΑΣΟΚ σύσσωμο έχει σιωπήσει απο καιρό. Επώνυμοι φιλοδοξούντες να ηγηθούν του ΠΑΣΟΚ και της χώρας κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν και ανέχονται τα πάντα πιστοί στην πατροπαράδοτη συνταγή "σφάξε με αγά μου ν΄αγιάσω"..
Οι φουκαράδες οι γυμνοσάλιαγκες σε πείραξαν ;

citizen είπε...

Μα αυτοί που αναφέρεις είναι οι γυμνοσάλιαγκες-γεννήτορες.