“Γιατί πιστεύουμε ότι η ανάπτυξη πρέπει να είναι προϊόν σοβαρού σχεδιασμού, αφού η αγορά από μόνη της δεν μπορεί να δώσει το σωστό προσανατολισμό. Γιατί πιστεύουμε ότι προϋπόθεση μιας δίκαιης και δημοκρατικής κοινωνίας, είναι η δίκαιη ανακατανομή. Το προϊόν της ανάπτυξης, ο νέος πλούτος που εμείς διαμορφώνουμε και αναπτύσσουμε, η νέα γνώση, οι νέες ευκαιρίες, πρέπει να κατανέμονται με δίκαιο τρόπο. Γιατί η ρήση «σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα» είναι επίκαιρη σήμερα στον πλανήτη μας, όσο ποτέ άλλοτε”.

"ΔΙΑΒΑΤΗ ΔΡΟΜΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ,ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΝ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΠΡΟΧΩΡΩΝΤΑΣ..."

14 Νοεμβρίου 2009

ΑΜΑΝ…..ΩΧ ΑΜΑΝ.



Τρέμουν… Ρε τι τραβάνε κι αυτά τα «συμφέροντα».
Πρώτα τα συνέτριψε ο Καραμανλής το 2004. Περιμένουμε να τα συντρίψει ο πρωθυπουργός Γιώργος. Τώρα τα απειλεί η υποψήφια αρχηγός Ντόρα. Αν αρχίσει τις απειλές και ο συνυποψήφιός της Σαμαράς, τα «συμφέροντα» θα παραδοθούν με τα χέρια ψηλά…
Γ.ΚΑΡΕΛΙΑΣ

8 σχόλια:

Κοραλία είπε...

Επισης να τρέμουν και όσοι σχεδιάζουν τον περιορισμό της εθνικης κυριαρχίας μας δηλαδή κατά Γεώργιο οι Βρυξέλλες. Διότι του Έλληνος ο τράχηλος ζυγόν δεν υπομένει. ΩΧ ΑΜΑΝ.

citizen είπε...

Ετοιμαστείτε γιά δύσκολες καταστάσεις.Αύριο τίποτα δεν θα είναι σαν σήμερα.Καί αυτό υπερβαίνει τη πολιτική τύχη του κ.Παπανδρέου,αφορά τις ζωές μας.

Κοραλία είπε...

γιατί μας το κρατάγανε για έκπληξη μετά τις εκλογές? Αυτό ονομάζεται υφαρπαγή ψήφου? Και τώρα σοβαρά: Τουλάχιστον ας αφήσουν τις δηλώσεις που ενδέχεται να δημιουργήσουν ευρωσκεπτικισμό.

citizen είπε...

Νομίζω ότι σιγά-σιγά θα ξεδιπλωθεί η προτίμηση μας στις ΗΠΑ. Η πολιτική επιτήρησης της Ε.Ε. θα χρησιμοποιηθεί ως το χρυσό πρόσχημα γιά να ενταθεί η πολιτική του ευρωσκεπτικισμού.Δεν νομίζω ότι τίθεται θέμα υφαρπαγής της ψήφου μας.Το Πασοκ προεκλογικά φάνταζε ως η μόνη αξιόπιστη εναλλακτική λύση.Θα γίνουμε η Πολωνία των Βαλκανίων.

July είπε...

προκειται για παιδική χαρά.ο πρωθυπουργός μας λέει οτι η χώρα βρίσκεται στα όρια της χρεωκοπίας και ο υφυπουργός Μαγκριώτης, εξαγγέλει μείωση του ποσοστού είσπραξης του κράτους απο τα διόδια.Θα μας τρελάνουν

July είπε...

συγνώμη ο δαίμων του πληκτρολογίου το χρεοκοπίας το κτύπησε χρεωκοπίας. όχι τίποτα άλλο αλλά να μη χρεοκοπήσουμε και τη γραμματική γιατί θα έχουμε να κάνουμε με τη Θάλεια. Παρεπιπτόντως να διαβάσετε το βιβλίο της περί πατρίδος γιατί θα σας εξετάσω προσεχώς

SAM είπε...

Ποιά Θάλεια εννοείς?Την Κ.Δραγώνα?

July είπε...

μια πλεον είναι η θάλεια. Η Δραγώνα βέβαια.Θα εχουμε μέλλον μ΄ αυτή