“Γιατί πιστεύουμε ότι η ανάπτυξη πρέπει να είναι προϊόν σοβαρού σχεδιασμού, αφού η αγορά από μόνη της δεν μπορεί να δώσει το σωστό προσανατολισμό. Γιατί πιστεύουμε ότι προϋπόθεση μιας δίκαιης και δημοκρατικής κοινωνίας, είναι η δίκαιη ανακατανομή. Το προϊόν της ανάπτυξης, ο νέος πλούτος που εμείς διαμορφώνουμε και αναπτύσσουμε, η νέα γνώση, οι νέες ευκαιρίες, πρέπει να κατανέμονται με δίκαιο τρόπο. Γιατί η ρήση «σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα» είναι επίκαιρη σήμερα στον πλανήτη μας, όσο ποτέ άλλοτε”.

"ΔΙΑΒΑΤΗ ΔΡΟΜΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ,ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΝ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΠΡΟΧΩΡΩΝΤΑΣ..."

24 Νοεμβρίου 2009

ΕΛΕΟΣ

Ρε παιδιά,εκεί στο Μαξίμου,έλεος μην παίζετε...................

10 σχόλια:

ΚΟΡΑΛΙΑ είπε...

Η καλύτερη ατάκα δια στόματος Μπαμπινιώτη: Η διαβούλευση να μη γίνει διαβόλευση

ΣΑΜ είπε...

Ακυβέρνητο καράβι η χώρα.Κρίμα γιατί εγώ δεν θέλω να αποτύχει το Πασοκ,όχι γιατί περιμένω κάτι,μιά χαρά είμαι,αλλά γιατί μαζί με το Πασοκ καί τον ΓΑΠ θα βυθισθεί καί η πατρίδα μας.

Κοραλία είπε...

Προεκλογικά το ΠΑΣΟΚ είχε το υπερβολικά πολιτικό σύνθημα "παμε", κανείς δεν αναρωτήθηκε για που? Φαντάζομαι οι περισσότεροι νόμιζαν πως εννοούσε στη Δανία (άλλο μεταφυσικό κι αυτό) και το ψήφισαν, ίσως αποδειχθεί τελικά ότι εννοούσε στις Κουκουβάουνες.
Και εξηγούμαι:
-Παλλινωδίες στις εξαγγελίες των υπουργών πχ Υπ. οικονομικών, υπ. εργασίας.
ο κ Λοβέρδος καθημερινά αλλάζει και διαφοροποιεί τη πολιτική του υπουργείου του για το ασφαλιστικό. Στις προγραμματικές δηλώσεις κουβέντα για αλλαγή του, λίγες μέρες μετά ανακοινώνει ανάκληση του Ν. Πετραλιά.
Αρχές Νοέμβρη ανακαλύπτει τη μαύρη τρύπα των ασφαλιστικών ταμείων (ήταν έτοιμοι να κυβερνήσουν. Ο κόσμος βοούσε και αυτοί δεν γνώριζαν)και δηλώνει ότι πρέπει να υπάρξει πολική αντιμετώπιση του ασφαλιστικού συνολικά. Αργότερα το "συνολικά" του πέφτει βαρύ και καλεί σε σύσκεψη για να αποφασισθεί η ατζέντα (γιατί να πάρει την ευθύνη? υπουργός είναι?) Σήμερα καλεί σε σύσκεψη την Πέμπτη όπου θα ανακοινώσει, έτσι είπε την ατζέντα.
Θα πρέπει να ευχαριστήσει το ΚΚΕ γιατι σήμερα ασχολείται ο τύπος με τις κινητοποιήσεις του και όχι με τις παλινωδίες του Υπουργού.
Το πρόβλημμα είναι ο Λοβέρδος?
όχι να επιβιώσει πολικα θέλει ο άνθρωπος. Το πρόβλημμα είναι ότι το ΠΑΣΟΚ δεν έχει στρατηγική για το που θέλει να το πάει.
Ο κ. Πεταλωτής δήλωσε ότι οι υπαναχωρήσεις είναι λογικο στην αρχή μέχρι να μπει το νερό στο αυλάκι Όχι δεν είναι λογικές κύριε και δυστυχώς δεν τις επιτρέπει η κατάσταση της χώρας
ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ

citizen είπε...

Μην αναφέρετε συχνά την Δανία,γιατί μπορεί να μας φέρουν τα "Δανικά" που τους συμφέρουν,όπως π.χ. το δικαίωμα του εργοδότη να σε απολύει με προειδοποίηση 3 ημερών καί χωρίς αποζημίωση.

Ανώνυμος είπε...

Mην στενοχωριέστε. Ο αέρας της Καραϊβικής θα καθαρίσει το μυαλό του Πρωθυπουργού και θα μας έρθει φρέσκος με νέες ιδέες...

Α βρε Σημίτη... Αλλά μήπως σε αυτό το λαό αξίζει κάποιος σαν τον Σημίτη τελικά;

Ανώνυμος είπε...

Γιατί φταιει ο λαός επειδή θέλει η δημοκρατική παράταξη να έχει συνέχεια, Σύντροφε η Δημοκρατική Παράταξη έχει Ιστορία ο ΓΑΠ θα είναι μια σελίδα εύχομαι να μην είναι μελανή σελίδα γιατί είναι καλό παιδί από μεγάλη πολιτική οικογένεια !!!

Μουργκάνα είπε...

Η αλήθεια είναι ότι εγώ θα πρότεινα την γραμματοσειρά dejavu (http://dejavu-fonts.org/wiki/index.php?title=Main_Page) που είναι και ελεύθερο λογισμικό ...

Στο δια ταύτα τώρα, αν κρίνω και από τον εαυτό μου, θα πρέπει το ΠΑΣΟΚ να καταλάβει και σύντομα πως θα πρέπει τα πράγματα να τρέξουν και να τρέξουν προς το καλύτερο. Αλλιώς πάμε για νέους κομματικούς σχηματισμούς στις επόμενες εκλογές. Viva la revolucion ...

Ανώνυμος είπε...

@24 Νοέμβριος 2009 8:12 μμ

Δεν διαφωνώ. Αλλά δεν σημαίνει πως όλα τα 'καλά παιδιά' από μεγάλες πολιτικές οικογένειες μπορούν να λάμψουν εξίσου.

Σίγουρα, αυτό που λέμε στην Ελλάδα Δημοκρατική Παράταξη, δεν κλείνει έτσι απλά. Αυτό που ίσως κλείνει σύντομα είναι το μεταπολιτευτικό σκηνικό. Ελπίζω με τρόπο όχι τόσο καταστροφικό όσο ξεκίνησε.

αντωνης είπε...

Σα δε ντρεπονται...

theodore είπε...

http://www.kykladesnews.gr/Epanerhetai-i-Lina-Mendwni.html

Τελικά κάποιοι γνώριζαν ένα μήνα πρίν κάποιους γενικούς γραμματείς.
Και μάλιστα την συγκεκριμένη καθ'όλα άξια κυρία η οποία όμως με βάση όσα είχε προαναγγείλει ο πρωθυπουργός δεν μπορούσε να αναλάβει και πάλι δημόσιο αξίωμα.