“Γιατί πιστεύουμε ότι η ανάπτυξη πρέπει να είναι προϊόν σοβαρού σχεδιασμού, αφού η αγορά από μόνη της δεν μπορεί να δώσει το σωστό προσανατολισμό. Γιατί πιστεύουμε ότι προϋπόθεση μιας δίκαιης και δημοκρατικής κοινωνίας, είναι η δίκαιη ανακατανομή. Το προϊόν της ανάπτυξης, ο νέος πλούτος που εμείς διαμορφώνουμε και αναπτύσσουμε, η νέα γνώση, οι νέες ευκαιρίες, πρέπει να κατανέμονται με δίκαιο τρόπο. Γιατί η ρήση «σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα» είναι επίκαιρη σήμερα στον πλανήτη μας, όσο ποτέ άλλοτε”.

"ΔΙΑΒΑΤΗ ΔΡΟΜΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ,ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΝ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΠΡΟΧΩΡΩΝΤΑΣ..."

13 Νοεμβρίου 2009

ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ



Σε συνεχείς συσκέψεις με το επιτελείο του ο κ.Σαμαράς,προβληματίζεται γιά την τακτική που πρέπει να ακολουθήσει,ώστε αφ’ενός να κεφαλαιοποιήσει την υπέρ αυτού διαφορά που καταγράφουν οι δημοσκοπήσεις ,αφ’ετέρου να την διευρύνει.Ο κ.Ψωμιάδης αντιστέκεται-μέχρι στιγμής-στις πιέσεις που του ασκούνται να αποχωρήσει της αναμέτρησης,ώστε να ωφεληθεί ο κ.Σαμαράς.Δεν είναι βέβαιον ότι η επιμονή του κ.Ψωμιάδη οφείλεται σε ”βορειοελλαδίτικο γινάτι”.Αρκετοί σχολιάζουν ότι πρόκειται γιά πολιτική διαπραγμάτευση γιά την επομένη ημέρα.Ιδωμεν.Παράλληλα ο κ.Σαμαράς καλείται να αντικρούσει την έρπουσα φημολογία ότι έχει συμφωνήσει με τον κ.Αβραμόπουλο “καθεστώς δυαρχίας”.Εν τω μεταξύ ο κ.Καρατζαφέρης,φοβούμενος οτι σε περίπτωση εκλογής του κ.Σαμαρά υπάρχει κίνδυνος απορρόφησης οπαδών του ΛΑΟΣ από την Ν.Δ.,κινείται παρασκηνιακά υπέρ της κ.Μπακογιάννη.Μάλιστα ορισμένοι δεν διστάζουν να αναφέρουν ότι μεθοδεύεται οργανω μένη προσέλευση οπαδών του ΛΑΟΣ,την ημέρα της ψηφοφορίας,υπερ της Ντόρας.Τέλος,αυτό που “φοβίζει” περισσότερο τον κ.Σαμαρά,είναι η αναμενόμενη επίθεση του στρατοπέδου Μητσοτάκη καί εάν θα έχει χρόνο αντίκρουσης καί αντεπίθεσης

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οχι, ρε παιδια η Ντορα αρχηγος στην ΝΔ. Ας μην συνεχισει η οικογενειοκρατια σ'αυτην την χώρα. Αν και η Ντορα δυσκολο να κερδισει εκλογές, το πολιτευμα κοντευει να γινει παραλαγη της μοναρχίας οπου αντι για μιας εχουμε τρεις οικογένειες. Ο Σημιτης έκανε την αλλαγη σ'αυτο αλλα μου φαινεται γηρισαμε παλι στα ιδια. Αντε ας ειναι ο ΓΑΠ που εμεινε και μετα τελος.

Ανώνυμος είπε...

@Ανώνυμος

Αμήν!

citizen είπε...

.....καί στου λαού τ'αυτί.