“Γιατί πιστεύουμε ότι η ανάπτυξη πρέπει να είναι προϊόν σοβαρού σχεδιασμού, αφού η αγορά από μόνη της δεν μπορεί να δώσει το σωστό προσανατολισμό. Γιατί πιστεύουμε ότι προϋπόθεση μιας δίκαιης και δημοκρατικής κοινωνίας, είναι η δίκαιη ανακατανομή. Το προϊόν της ανάπτυξης, ο νέος πλούτος που εμείς διαμορφώνουμε και αναπτύσσουμε, η νέα γνώση, οι νέες ευκαιρίες, πρέπει να κατανέμονται με δίκαιο τρόπο. Γιατί η ρήση «σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα» είναι επίκαιρη σήμερα στον πλανήτη μας, όσο ποτέ άλλοτε”.

"ΔΙΑΒΑΤΗ ΔΡΟΜΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ,ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΝ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΠΡΟΧΩΡΩΝΤΑΣ..."

16 Νοεμβρίου 2009

Νέος Γενικός στο υπουργείο Υγείας.

Οι κόντρες γιά την επιλογή του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Υγείας φαίνεται να τερματίζουν.Ο κ. Πολίζος,μάνατζερ στον χώρο της υγείας είναι μάλλον η τελική επιλογή.Ο κ.Πολίζος έχει διατελέσει στο παρελθόν Διευθύνων Σύμβουλος στο Ωνάσειο.Η επιλογή του κ.Δημόπουλου αποσύρεται με άκομψο τροπο, κάτι που έχει στεναχωρήσει ιδιαίτερα την κ.Ξενογιαννακοπούλου.

5 σχόλια:

αντωνης είπε...

Καλησπερα.
Βλεπω πολλες φορες ιδιες αναρτησεις με ενα άλλο blog. Αυτο τωρα τι μπορει να σημαινει;

citizen είπε...

Kοινό μπλόγκ.

Ανώνυμος είπε...

http://www.enet.gr/?i=news.el.politikh&id=102557

10 akomi prasinoi grammateis

Ανώνυμος είπε...

6 καθηγητές και 4 κοινοί θνητοί...

Ανώνυμος είπε...

Παρεμπιπτόντως, Σπινέλλης, Κάτσικας, Γκρίτζαλης (όλοι Πληροφορικάριοι) έχουν συνυπάρξει στο ίδιο τμήμα (Παν.Αιγαίου) και έχουν συνεργαστεί ερευνητικά στο παρελθόν...

Ποιός είπε πως στην Ελλάδα δεν εξακολουθούν να γράφουν ιστορία οι παρέες...