“Γιατί πιστεύουμε ότι η ανάπτυξη πρέπει να είναι προϊόν σοβαρού σχεδιασμού, αφού η αγορά από μόνη της δεν μπορεί να δώσει το σωστό προσανατολισμό. Γιατί πιστεύουμε ότι προϋπόθεση μιας δίκαιης και δημοκρατικής κοινωνίας, είναι η δίκαιη ανακατανομή. Το προϊόν της ανάπτυξης, ο νέος πλούτος που εμείς διαμορφώνουμε και αναπτύσσουμε, η νέα γνώση, οι νέες ευκαιρίες, πρέπει να κατανέμονται με δίκαιο τρόπο. Γιατί η ρήση «σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα» είναι επίκαιρη σήμερα στον πλανήτη μας, όσο ποτέ άλλοτε”.

"ΔΙΑΒΑΤΗ ΔΡΟΜΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ,ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΝ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΠΡΟΧΩΡΩΝΤΑΣ..."

27 Νοεμβρίου 2009

ΕΡΤ

Κάποιοι προωθούν τον κ.Γιώργο Κύρτσο γιά Πρόεδρο της ΕΡΤ.Έχουμε τρελλαθεί τελείως?Εσείς κ.Γερουλάνε τι λέτε?Σε σας άλλωστε χρεώνεται η επιλογή καί έτσι εξηγείται η διακριτική υποστήριξη πρός την κυβέρνηση από τα έντυπα που αρθρογραφεί ο κ.Κύρτσος.

10 σχόλια:

Βικτωριανός είπε...

Ο Κύρτσος του ΚΚΕ , ο γνωστός Κύρτσος της ΝΔ (ΠΟΥΣΑΙ ΒΑΡΒΙΤΣΩΤΗ) η ο φίλος της Οικογένειας, αυτά ρε παιδιά να τα διεκρινίζεται δεν υπάρχει λόγος να είμαστε σε συγχυση

Ανώνυμος είπε...

Κύρτσος-Γερουλάνος-Νίκος Παπανδρέου,είναι η δυνατή οικονομικο-εκδοτικο-επιχειρηματική τριπλέτα.

babis o flou είπε...

O Κύρτσος κάθε πρωί στο Flash δίνει ρέστα. Τέτοια υποστήριξη στον Παπανδρέου προσωπικά,
δεν υπάρχει άλλη.
Τι άλλο θα δούμε..

Ανώνυμος είπε...

καλα τι γινεται με τους γενικους γραμματεις;

υπαρχει ακομα αυτο ως θεμα;

ακομα και να υπαρχουν αντιδρασεις για ονοματα ή ακομα και να θελουν να βαλουν τους δικους τους kai to meuodeyoyn, δεν ειναι δυνατον να μη διοριζονται οι γραμματεις και να σταματουν θεματα διοικησης. δεν υπαρχει πλεον καμια δικαιολογια.

πιστευω πως σκοπιμα καθυστερουν τους διορισμους ετσι ωστε να εχουν αλλοθι να μην λαμβανουν αποφασεις για σοβαρα ζητηματα διοικησης και οχι μονο, πχ υπηρεσιακες μεταβολες, κατανομη κονδυλιων στην περιφερεια και σε διαφορα προγραμματα, επιδοτησεις αναπτυξιακου νομου κτλ

ειναι βλεπεις που δεν υπαρχει φραγκο, αλλα κανείς δεν εχει το θαρρος να πει την πασα αληθεια στο λαο.

Ανώνυμος είπε...

Εστειλε Βιογραφικο ο Κυρτσος;

Μουργκάνα είπε...

Είναι δημόσια πρόσωπα αυτά δεν χρειάζονται βιογραφικά "όλοι τους ξέρουν" ...

Τέλος ειρωνείας.

citizen είπε...

Αγαπητή Μουργκάνα, ο Καλαμάς που παίρνει τα νερά σου καί ο citizen τα σχόλια σου,απολαμβάνουν μαζί με το ουζάκι τους στην παραλία της Επιδαύρου τα εύστοχα ειρωνικά σου σχόλια.

Ανώνυμος είπε...

Πάψε να ζηλεύεις Ρώχαμς.

July είπε...

Μιά και είσθε εκει στην Επίδαυρο για κλείστε ημερομηνία στο Θέατρο γιατί με την αφωνία και την πολιτική σιωπή που έχει πέσει στα στελέχη του ΠΑΣΟΚ απέναντι σ΄όλα αυτά που συμβαίνουν και θα συμβούν μάλλον το καλοκαιράκι θα πέφτει τέτοιο κράξιμο που θα είναι επίκαιρο το ανέβασμα της κωμωδίας "οι όρνιθες του ΠΑΣΟΚ"

Ανώνυμος είπε...

Καλό