“Γιατί πιστεύουμε ότι η ανάπτυξη πρέπει να είναι προϊόν σοβαρού σχεδιασμού, αφού η αγορά από μόνη της δεν μπορεί να δώσει το σωστό προσανατολισμό. Γιατί πιστεύουμε ότι προϋπόθεση μιας δίκαιης και δημοκρατικής κοινωνίας, είναι η δίκαιη ανακατανομή. Το προϊόν της ανάπτυξης, ο νέος πλούτος που εμείς διαμορφώνουμε και αναπτύσσουμε, η νέα γνώση, οι νέες ευκαιρίες, πρέπει να κατανέμονται με δίκαιο τρόπο. Γιατί η ρήση «σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα» είναι επίκαιρη σήμερα στον πλανήτη μας, όσο ποτέ άλλοτε”.

"ΔΙΑΒΑΤΗ ΔΡΟΜΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ,ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΝ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΠΡΟΧΩΡΩΝΤΑΣ..."

27 Νοεμβρίου 2009

Λίστα ανεπιθυμήτων

ΠΑΣΟΚ
ΤΟΜΕΑΣ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ Μ.Μ.Ε.ΑΘΗΝΑ, 26 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2009ΒΑΣΙΚΟΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣΘΕΜΑΤΩΝ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣΟΙΚΟΝΟΜΙΑ. ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΤΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΥΣΚΟΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΑΝ ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΗΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ. Ενώ το Πασοκ σε επίπεδο λόγων καί στα μηνύματα του αναζητα την συνενόηση, την ανοχή καί την συνεργασία,αδυνατεί να συγκροτήσει το μέτωπο των δυνάμεων του Πασοκ.Προφανώς αναφερόμαστε σε στελέχη,πολιτικά αλλά καί τεχνοκράτες με ικανότητες καί προσφορά.Στην λίστα των χαμένων στελεχών (που δυστυχώς είναι μεγάλη) περιλαμβάνονται στελέχη που τα βαρύνει η υποστήριξη προς τον κ.Βενιζέλο,η συμπόρευση με τον κ.Σημίτη καί στελεχη που υποστήριξαν τον κ.Παπανδρέου αλλά αρνήθηκαν τον ρόλο του υπηκόου.Πέραν τούτων ανεπιθύμητοι είναι καί όσοι δεν τυγχάνουν της αρεσκείας του αδελφου του κ.πρωθυπουργού,του κ.Νίκου Παπανδρέου.Την λίστα εμπλουτίζει ο διευθυντής του γραφείου του πρωθυπουργού ο κ.Νίκος Αθανασάκης.Ο τελευταίος μάλιστα "εκοψε" τον κ.Δημοσθένη Δασκαλάκη,καθηγητή Βιομηχανικής Κοινωνιολογίας καί Βιομηχανικών σχέσεων,από την θέση του γενικού γραμματέα Κοινωνικών Ασφαλίσεων.Αυτά πρός το παρόν καί θα επανέλθουμε..

13 σχόλια:

Βικτωριανός είπε...

Παιδιά μην ανησυχείτε εκλέγοντας αρχηγό η Αντιπολίτευση τα πράγματα θα βελτιωθούν έχουν μείνει μόνοι τους στο γήπεδο

Ανώνυμος είπε...

δηλ Ο Δήμος τώρα τραγουδάει το άσμα

"χατζιδάκια'μ - θοδωράκια'μ
σεις τρώτε και πίνετε
και μένα με τρώει ο Αρκούδος"...

Ανώνυμος είπε...

το άσμα του Δήμου από Καλαμά αφιερωμένο

kalamas είπε...

λέτε ο Δήμος να πάρει το καριοφύλι του...

citizen είπε...

Kαί ο κ.Μπίστης επίσης στους κομένους με την βαρειά κατηγορία του υποστηρικτή του κ.Σημίτη.Στο Γουδη,στο Γουδή όλοι οι προδότες.

July είπε...

Η αλαζονεία της ισχυρής πλειοψηφίας καθορίζει κάθε επιλογή αυτής της κυβέρνησης. Δεν κατάλαβαν όμως πως αυτό που διαμορθώθηκε στις 4.10.09 ήταν μια πλειοψηφία προσδοκιών και όχι μια ιδεολογική πλειοψηφία. Μη ξεχνάνε πόσο εύκολα εξαφανίζονται οι πλειοψηφίες προσδοκιών

citizen είπε...

Η αλαζονεία της ισχυρής πλειοψηφίας καθορίζει κάθε επιλογή αυτής της κυβέρνησης. Δεν κατάλαβαν όμως πως αυτό που διαμορθώθηκε στις 4.10.09 ήταν μια πλειοψηφία προσδοκιών και όχι μια ιδεολογική πλειοψηφία. Μη ξεχνάνε πόσο εύκολα εξαφανίζονται οι πλειοψηφίες προσδοκιών.ΣΩΣΤΟΣ july

Ανώνυμος είπε...

Οι άνθρωποι δεν κατάλαβαν πόσο κοντά είναι το "ωσανά" αό το "άρον - άρον σταύρωσον αυτόν".

Ανώνυμος είπε...

@july

Το ξέρουν πολύ καλά. Αλλά επέλεξαν να δώσουν το παιγνίδι στο επίπεδο αυτό. Δυστυχώς.

revival είπε...

Ίσως το πιο πικρό σχόλιο δεν πρέπει να αφορά τον ΓΑΠ και τον στενό του περίγυρο. Η επιδίωξή του είναι διαφανής απο καιρό.
Στην κυβέρνηση όμως συμμετέχουν επιφανείς Υπουργοί που χρωστούν την πολιτική τους ύπαρξη στον Σημίτη και το ρεύμα του εκσυγχρονισμού.
Τώρα επιδοκιμάζουν όλες τις επιλογές (και η σιωπή είναι συμφωνία).

Προσωπικά τους θεωρώ εξ ίσου υπεύθυνους.

Ανώνυμος είπε...

"Όλοι μαζί" αλλά με το μισό ΠΑΣΟΚ !!! Μας δουλεύουν.

Ανώνυμος είπε...

To πρόβλημα είναι πως εναλλακτική πολιτική πρόταση για τη Δημοκρατική Παράταξη δεν υπάρχει.

Ανώνυμος είπε...

Πρόεδρε, μην συνεχίσεις αυτό το λάθος. Δεν γνωρίζω αν είναι προσωπική σου στρατηγική ή αν σε επηρεάζουν άλλοι, αλλά αυτή η πολιτική είναι «αδελφοκτόνος»
Χρειαζόμαστε ΟΛΟΥΣ τους συντρόφους που αγωνίζονται για την παράταξη.
Αύριο, η Νέα Δημοκρατία θα έχει αρχηγό, οι πιέσεις που δέχεται η οικονομία μας είναι πολλές, ενώ οι δημοτικές/νομαρχιακές εκλογές πλησιάζουν!!!
Και μία τελευταία παρατήρηση: Υπάρχουν πολλά «πρωτοπαλίκαρα» του Σημίτη ΠΛΑΪ στον ΓΑΠ…Τυχαία θα αναφέρω δύο ονόματα: Διαμαντοπούλου και Ρέππας…
Μήπως τελικά ο ΓΑΠ (Υπουργός των Κυβερνήσεων Σημίτη) είναι ο πραγματικός συνεχιστής του «εκσυχρονισμού»;
Μήπως τελικά άλλος έχει το όνομα και άλλος τη χάρη και το…«δαχτυλίδι»;