“Γιατί πιστεύουμε ότι η ανάπτυξη πρέπει να είναι προϊόν σοβαρού σχεδιασμού, αφού η αγορά από μόνη της δεν μπορεί να δώσει το σωστό προσανατολισμό. Γιατί πιστεύουμε ότι προϋπόθεση μιας δίκαιης και δημοκρατικής κοινωνίας, είναι η δίκαιη ανακατανομή. Το προϊόν της ανάπτυξης, ο νέος πλούτος που εμείς διαμορφώνουμε και αναπτύσσουμε, η νέα γνώση, οι νέες ευκαιρίες, πρέπει να κατανέμονται με δίκαιο τρόπο. Γιατί η ρήση «σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα» είναι επίκαιρη σήμερα στον πλανήτη μας, όσο ποτέ άλλοτε”.

"ΔΙΑΒΑΤΗ ΔΡΟΜΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ,ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΝ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΠΡΟΧΩΡΩΝΤΑΣ..."

26 Νοεμβρίου 2009

Κρίμα Κώστα.


O κ.Θέος αναδείχθηκε στην πολιτική σκηνή την περίοδο του κ.Σημίτη.Ικανό στέλεχος,αξιοπρεπής,έντιμος.Είναι φίλος του κ.Παπακωνσταντίνου καί μαζί σιγά,σιγά καί σταθερά προσεχώρησαν στο επιτελείο του κ.Παπανδρέου.Μέχρις εδώ,ουδέν μεμπτόν.Μετά την εκλογική νίκη του Πασοκ καί την ανάληψη της Πρωθυπουργίας από τον κ.Παπανδρέου,ο κ.Θέος εγκαταστάθηκε στο Μαξίμου καί έχει γίνει σκληρός,αλαζόν καί απρεπής πολιτικός ελεγκτής υπουργών,υφυπουργών καί των κυβερνητικών στελεχών.ΚΡΙΜΑ ΚΩΣΤΑ.

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο μόνος που θέλει να μην θυμάται το παρελθόν του? Ποιόν άλλον μου θυμίζει? Εσένα μήπως?

Ανώνυμος είπε...

Συγνώμη συντακτικο λάθος. Εννοώ εσένα μήπως σου θυμίζει κάποιον άλλον?

ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ είπε...

Δυστυχώς μου θυμίζει αρκετούς.Εσύ ποιόν εννοείς?

July είπε...

Υπερπασόκοι αφήστε τα..οικογενειακά σας και πέστε μας ή ρωτήστε αν στη παρέα σας υπάρχει κανένας οδοντίατρος !! ποιό ήταν το οδοντιατρικό πρόβλημα που ματαιωσε τη συνεδρίαση του πολιτικού συμβουλίου και την πολυαναμενόμενη παρέμβαση του ΓΑΠ για την οικονομία;

Ανώνυμος είπε...

Ωραια, μέχρι τώρα ξέραμε την διπλωματική ασθένεια, τώρα μάθαμε και τον πολιτικό πονόδοντο. Με τον χαμό που γινόταν χθές στα διεθνή οικονομικά που να τολμήσει ο ΓΑΠ να κάνει δήλωση- παρέμβαση για την οικονομία. Χρειαζόταν φροντιστήριο και δεν προλάβαινε. Εξ άλλου σήμερα πάει Πρέσπες. Πολύ καλά κάνει ο/η July που τον αποκαλεί travel plan πρωθυπουργό

Βικτωριανός είπε...

Το πρόβλημα πάντος δεν είναι άν κάποιος έχει απωθημένο να δουλεύει στο μαξίμου ή να κάνει τον υπουργό οικονομίας αλλά πώς μπορεί για χρόνια να ήταν καλός και ξαφνικά να μην μας ταιριάζει. Βέβαια στο ΠΑΣΟΚ όσο αφορά την παροιμία περί ευεργεντηθέντος δεν την συζητάμε, ισχύει σαν κανόνας. Θυμηθείτε την συμπεριφορά της οικογένειας απέναντι στον Α.Παπανδρέου στα δύσκολα χρόνια που περάσαμε σαν δημοκρατική παράταξη.

ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ είπε...

Ξέρω έναν τουλάχιστον οδοντίατρο-υπερπασόκο,που μου σφύριξε σε ποιόν οδοντίατρο υποτίθεται ότι πήγε ο κ.Παπανδρέου.Ο Οδοντικός πόνος είναι σαν τον πόνο της μέσης.Μπορεί να τον επικαλείσαι χωρίς κανένας να μπορεί να αποδείξει το αντίθετο.

July είπε...

ΑΠΟ ΤΟ ZOOMNEWS:
"Στο εξοχικό της,στην Αλμυρή Κορινθίας,μένει το τελευταίο διάστημα, η Μαργαρίτα Παπανδρέου. Εκεί προετοιμάζει, τηλεοπτική εκπομπή, 16 επεισόδιων, για τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ,που θα άφορα τον υγιεινό τρόπο ζωής.
Η μητέρα του Πρωθυπουργού,πάντα δημιουργική, εκτός των άλλων εκμεταλλεύεται επιχειρηματικά το εξοχικό στο οποίο διαμένει. Το επονομαζόμενο “Κτήμα Μαργαρίτα” διατίθεται και για γάμους, βαφτίσεις, συνεστιάσεις και άλλες κοινωνικές εκδηλώσεις.
Η ογδονταεξάχρονη κα Παπανδρέου, με την ενεργητικότητα της, αποτελεί ζωντανό παράδειγμα,των αποτελεσμάτων του σωστού τρόπου διατροφής και διαβίωσης".Δηλαδή θα μας δείχνει τι πρεπει να τρωει ένα παιδακι για να γίνειπρωθυπουργός κάποτε! προβλέπω μεγάλη ακροαματικότητα

Ανώνυμος είπε...

Α΄ ρε Ανδρέα τι τους είχες κάνει και έχουν απωθημένα τις τηλεοπτικές εκπομπές;
Η άλλη πως την έλεγε την εκπομπή "Μισό - Μισό".

ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ είπε...

Από την εποχή του μισού-μισού στην εποχή του ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ.