“Γιατί πιστεύουμε ότι η ανάπτυξη πρέπει να είναι προϊόν σοβαρού σχεδιασμού, αφού η αγορά από μόνη της δεν μπορεί να δώσει το σωστό προσανατολισμό. Γιατί πιστεύουμε ότι προϋπόθεση μιας δίκαιης και δημοκρατικής κοινωνίας, είναι η δίκαιη ανακατανομή. Το προϊόν της ανάπτυξης, ο νέος πλούτος που εμείς διαμορφώνουμε και αναπτύσσουμε, η νέα γνώση, οι νέες ευκαιρίες, πρέπει να κατανέμονται με δίκαιο τρόπο. Γιατί η ρήση «σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα» είναι επίκαιρη σήμερα στον πλανήτη μας, όσο ποτέ άλλοτε”.

"ΔΙΑΒΑΤΗ ΔΡΟΜΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ,ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΝ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΠΡΟΧΩΡΩΝΤΑΣ..."

26 Νοεμβρίου 2009

Τα μπέρδεψαν στο in.gr


τελευταία νέα in.gr 20:05 Επίθεση με γκαζάκια στο πολιτικό γραφείο του υφυπουργού Δικαιοσύνης Απ.Κακλαμάνη
Έκρηξη εμπρηστικού μηχανισμού σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στο πολιτικό γραφείο του υφυπουργού Δικαιοσύνης Απόστολου Κατσιφάρα, στην οδό Θεμιστοκλέους, στο κέντρο της Αθήνας. Τελικά η επίθεση έγινε στο γραφείο του κ.Κατσιφάρα καί όχι του κ.Κακλαμάνη,ο οποίος δεν είναι βεβαίως υφυπουργός Δικαιοσύνης.Ευτυχώς οι ζημιές είναι μικρές καί δεν υπήρξαν θύματα.Απλά εκεί στο in.gr πρέπει να προσέχουν περισσότερο.

3 σχόλια:

Μουργκάνα είπε...

Είναι αιρετική η άποψή μου ή η επανεμφάνιση της τρομοκρατίας θα κάνει κάποια άτομα να χεστούν πάνω τους ?

Και αυτό είναι καλό ή κακό πράγμα?

http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=104685

Δηλαδή αν τους σκότωνε αυτούς κάποιος η κοινωνία θα λυπόταν?

ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ είπε...

Εχεις απόλυτο δίκιο να εξεγείρεσαι με την αστυνομική αυθαιρεσία καί την εν γένει κρατική βία.Δεν θα συμφωνούσα καθόλου με την ιδέα καί τη πράξη της τρομοκρατίας,όπως καί με ενστικτώδεις αντιδράσεις.Ο νόμος της ζούγκλας μόνο τους Ανθρώπους δεν ευνοεί.Η κρατική βία είναι ένα μεγάλο θέμα που οφείλουν οι δημοκρατικές δυναμεις ν'αντιμετωπίσουν καί κατά το δυνατόν να το περιορίσουν.Άλλωστε η κρατική βία είναι ένα από τε εκτροφεία της τρομοκρατίας.

Ανώνυμος είπε...

τον εμπρηστικό μηχανισμό στο συγκεκριμένο γραφείο μάλλον τον έβαλε η συντεχνία των Δικηγόρων γιατί δεν μπορούσε να ανεχτεί ένας φύλακας πλάζ να είναι Υφυπουργός Δικαιοσύνης