“Γιατί πιστεύουμε ότι η ανάπτυξη πρέπει να είναι προϊόν σοβαρού σχεδιασμού, αφού η αγορά από μόνη της δεν μπορεί να δώσει το σωστό προσανατολισμό. Γιατί πιστεύουμε ότι προϋπόθεση μιας δίκαιης και δημοκρατικής κοινωνίας, είναι η δίκαιη ανακατανομή. Το προϊόν της ανάπτυξης, ο νέος πλούτος που εμείς διαμορφώνουμε και αναπτύσσουμε, η νέα γνώση, οι νέες ευκαιρίες, πρέπει να κατανέμονται με δίκαιο τρόπο. Γιατί η ρήση «σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα» είναι επίκαιρη σήμερα στον πλανήτη μας, όσο ποτέ άλλοτε”.

"ΔΙΑΒΑΤΗ ΔΡΟΜΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ,ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΝ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΠΡΟΧΩΡΩΝΤΑΣ..."

8 Ιουνίου 2010

Ο αχαμνός,ο αδαής και οι άλλοι...

Το ΙΚΑ δεν έχει ακόμα την τύχη να διαθέτει Διοικητική ηγεσία,οι εφορίες αρκούνται στις διοικήσεις παρελθόντων ετών ενώ στις τελωνειακές υπηρεσίες τα φορτηγά και τα εμπορεύματα διακινούνται ελευθέρως.Όλες οι ελπίδες για την ανάκαμψη των δημοσίων εσόδων επαφίενται στούς Έλληνες καταναλωτές που δίνουν τη μάχη των αποδείξεων.Οι καθ΄ύλην υπουργοί περί άλλων τυρβάζουν.Ο αχαμνός κ. Παπακωνσταντίνου περισσότερο κυκλοφορεί στα καμαρίνια μακιγιαρίσματος των τηλεοπτικών σταθμών παρά στα καταστήματα των εφοριών,ενώ ο αδαής κ. Σαχινίδης αδυνατεί απλά να ανταποκριθεί. Ο δραστήριος αλλά και αντιφατικός κ. Λοβέρδος μπορεί να "βολεύεται" απο τον κυβερνητικό χαοτικό αποσυντονισμό αλλά η αδιάλλειπτη τηλεοπτική του επέλαση επιτείνει την σύγχιση και την κοινωνική αβεβαιότητα. Οι λοιποί της ηγετικής ομάδας την αυτοσυντήρηση τους επιδιώκουν και για το πολιτικό τους μέλλον εργάζονται.ΕΜΕΙΣ ?

8 σχόλια:

πολιτευτακιας είπε...

Υπάρχει πολιτικό κενό . Τα κόμματα της βουλής αδυνατούν να εκφράσουν την σημερινή πολιτική συγκυρία. Υπάρχει ανάγκη νέου πολιτικού φορέα.

ρεπορτερ είπε...

Eταιρία real estate Άκης: Εδώ τα ακίνητα φιλέτα. "Δεν υποχωρώ" δήλωσε από την ακίνητη περιουσία του ερμηνεύω. Αυτοί που στο συνέδριο του 99 μούτζωναν τον Σημίτη, έτρεχαν στους διαδρόμους με κάλπες και αποθέωναν τον Άκη ως αριστερό περαστικά τους.

Άσχετος είπε...

Το ΙΚΑ είναι υπό διάλυση.
Έσοδα μηδέν!
Οργάνωση μηδέν!
Αποτελεσματικότητα μηδέν!
Μέχρι πότε θα περιμένουν οι ασφαλισμένοι κ. Λοβέρδε να ξυπνήσεις και να τοποθετήσεις Διοικητή στο ΙΚΑ;
Μέχρι πότε κ. Λοβέρδε μας θα κοροιδεύετε τον Ελληνικό λαό;
Μέχρι πότε θα ανεχόμαστε κ. Λοβέρδε να στέλνεις στά κανάλια το διοικητή του ΙΚΑ (Ν.Δ.) και να στηρίζει το "αφαλιστικό" σου;
Γιατί κ. Λοβέρδε δεν τολμάς να κάνεις μια βόλτα στα υποκαταστήματα του ΙΚΑ για να δείς πως θα σε υποδεχτούν οι υπάλληλοι και ιδιαίτερα αυτοί που είχαν κυνηγηθεί;
Πότε θα σταματήσεις κ. Λοβέρδε να κάνεις το κουνέλι;

666 είπε...

Ο Ρέππας εγγυάται δάνειο για τον ΟΣΕ 1,4δισ. Άν δεν εξυπηρετηθεί που δεν θα τότε θα πάει στο ελληνικό δημόσιο. Στράφι οι περικοπές μισθών και συντάξεων. Γιατί ο υπουργός καθυστερεί να εξυγιάνει τον οργανισμό; Δεν υπάρχει η πολυτέλεια να παίζουν με τα λεφτά του δημόσιου. Είναι ανίκανοι, πολιτικά υπόλογοι, συνυπεύθυνοι για την καταστροφή της χώρας, παρωχημένοι πολιτευτάκηδες.

Βικτωριανός είπε...

Απίστευτα αυτά που παρακολουθούμε με τον Άκη , ο κόσμος του ΠΑΣΟΚ είναι πολύ θυμωμένος τελικά ζούσαμε σε κόμμα συνενόχων ;

Ας μην αναρωτιόμαστε γιατί ο κόσμος δεν συμμετέχει και είναι απαθής. Ενδεχόμενα όπως ο Άκης ήταν τόσο χρόνο σιωπηλός γιατί να μην υποθέσουμε ότι και άλλοι τέως και νυν πρωτοκλασάτοι δεν πολυμιλάνε για παρόμοιους λόγους!!!

κοραλία είπε...

Ο φέρων τον τίτλο του πρωθυπουργού μπορεί εκτός από δηλώσεις να κυβερνήσει;

Ανώνυμος είπε...

Μια χαρά κυβερνάει κοραλία μου. Νομίζεις ότι όλα αυτά που συμβαίνουν στην οικονομία είναι τυχαία; Δεν νομίζω!

Ανώνυμος είπε...

Παντως με το και ο έγραψεσ! Θα τους μεινει!