“Γιατί πιστεύουμε ότι η ανάπτυξη πρέπει να είναι προϊόν σοβαρού σχεδιασμού, αφού η αγορά από μόνη της δεν μπορεί να δώσει το σωστό προσανατολισμό. Γιατί πιστεύουμε ότι προϋπόθεση μιας δίκαιης και δημοκρατικής κοινωνίας, είναι η δίκαιη ανακατανομή. Το προϊόν της ανάπτυξης, ο νέος πλούτος που εμείς διαμορφώνουμε και αναπτύσσουμε, η νέα γνώση, οι νέες ευκαιρίες, πρέπει να κατανέμονται με δίκαιο τρόπο. Γιατί η ρήση «σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα» είναι επίκαιρη σήμερα στον πλανήτη μας, όσο ποτέ άλλοτε”.

"ΔΙΑΒΑΤΗ ΔΡΟΜΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ,ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΝ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΠΡΟΧΩΡΩΝΤΑΣ..."

22 Νοεμβρίου 2009

ΟΡΙΟ ΗΛΙΚΙΑΣ


Μπορεί ο κ.Μητσός να είναι Γενικός Γραμματέας?Αν όντως έχει γεννηθεί το 1947,ο άνθρωπος διάγει το εξηκοστό δεύτερο έτος του βίου του.Εδώ έχουμε σαφή παραβίαση του κριτηρίου των 60 ετών.Ο κ.Πάγκαλος που διατυμπάνιζε με υπερηφάνεια αυτό το ηλίθιο κριτήριο θα αντιδράσει η θα ποιήσει γιά μιά φορα ακόμα τη νήσσα?Καί σας θυμίζω την από 9/11 ανάρτηση μας γιά τον κ.Μητσό."Πρίν ανακοινωθεί από την ελληνική κυβέρνηση,το Nature ,μας ενημερώνει γιά τον νέο Γενικό Γραμματέα Έρευνας καί Τεχνολογίας.Εύγε γιά την αντικειμενική,διάφανη διαδικασία αξιολόγησης."

16 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μία από τις πραγματικά καλές επιλογές. Ελπίζω να του δώσουν και τις αρμοδιότητες έτσι ώστε να μπορεί να αλλάξει τη βαλτωμένη ελληνική έρευνα.

Άραγε γιατί καθυστέρησε η ανακοίνωση του ονόματός του; Μήπως, όπως έγραφε η Real Νews σήμερα επειδή αντιδρούσε ο Πανάρετoς;

Όσο για τον Πάγκαλο. Με την ίδια λογική και ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης να μην είναι πάνω από 60...

citizen είπε...

ΣΥμφωνώ,πρόκειται γιά καλή επιλογή.Διατηρώ μόνο μία μικρή επιφύλαξη γιά τον αψύ χαρακτήρα του ,που τον οδηγεί σε συχνές προστριβές .

babis o flou είπε...

Αχιλλέα τον λένε ή Μήτσο ;

Δεν τον ξέρω τον κύριο, αλλά εκ του βιογραφικού, stateman μου φαίνεται, σε όλα μέσα..

ΣΑΜ είπε...

Αχιλλέα τον λένε τον κ.Μητσό.Μαθαίνω ότι υπήρξε σκληρός υβριστής του Ανδρέα Παπανδρέου.

babis o flou είπε...

Ο ΓΑΠ έχει αδυναμία στους υβριστές του πατέρα του.Αλλά και στους διώκτες του ΠΑΣΟΚ.
Σήμερα ανέθεσε κάτι, ακριβώς τι δεν κατάλαβα, στον κ. Ζορμπά.
Αν ενθυμείσθε τον πρώτο καιρό της κυβέρνησης Καραμανλή τον είχαν τοποθετήσει στο ΥΠ. Άμυνας για να ανακαλύψει σκάνδαλα και παρά λίγο να γίνει διπλωματικό επεισόδιο με τους Ρώσους.

citizen είπε...

Ο κ.Ζορμπάς είναι συνομιλητής του κ.Καρχιμάκη(βουλευτής Πασοκ-Λασηθίου).

July είπε...

Η ντροπή για τα πολιτικά πράγματα και για το ΠΑΣΟΚ είναι η προαναγγελθείσα τοποθέτηση του Ζορμπά σε θέση Γενικού Γραμματέα.Το πολιτικό του ήθος το είχε δείξει όταν έστελνε γράμματα στον εαυτό του και κατασκεύαζε σκάνδαλα ΠΑΣΟΚ. οσο για ηλικία εφηβος.

Μουργκάνα είπε...

Μακάρι να ξεβαλτώσει την έρευνα στην Ελλάδα γιατί όπως είναι τα πράγματα τώρα μέλλον δεν υπάρχει. Δεν με πήραν και για Γενικό Γραμματέα δεν ξέρω τι να κάνω με το διδακτορικό μου. ;)

Κοραλία είπε...

Ο Πάγκαλος δήλωσε ότι η γυναίκα του πλένει μετά τις 10 με το νυχτερινό. Ας την ενημερώσει κάποιος τις ώρες του νυχτερινού ρεύματος της ΔΕΗ να μην κουράζεται η γυναίκα τσάμπα.
Είπε και άλλα καταπληκτικά για τα σχολιαζόμενο θέμα (γ.γραμ). Μελετήστε την συνέντευξη στο ΜEGA, έχει γέλιο.
Θα επανέλθω έχω δουλειά.

Κοραλία είπε...

Ο κ. Ζορμπας ήταν στην υπόθεση Κοσκωτά, δηλαδή ήθελε να βάλει φυλακή τον Α Παπανδρέου. Οι ανακολουθίες του Πάγκαλου στις δηλώσεις του το 2004 όταν η ΝΔ χρησιμοποίησε τον Ζορμπά στην κυβέρνηση και το πρωί στο mega ήδη είναι γνωστές.
Αλλά , πως να εξηγήσω την στάση του γιού? O φροιντ έχει απάντηση?

Ανώνυμος είπε...

Σύντροφοι με μεταπτυχιακά ή μή έχετε αντιληφθεί την δυσαρέσκια του κόσμου απέναντι στον ΓΑΠ, έχει ο κόσμος τόσο μπερδευτεί και έχει τόσο ανασφάλεια που μετανιώνει πολυ γρήγορα που μας ψήφισε.

Από την άλλη μεριά οι ΠΑΣΟΚοι αρχίζουν και νοιώθουν όλο και πιο μακριά από το ΠΑΣΟΚ γιατί απλά δεν συμμετέχουν σε καμία απόφαση του, δεν τους δίνει το ΠΑΣΟΚ έστω και την ψευδαίσθηση ότι συμμετέχουν και είναι ΧΡΗΣΙΜΟΙ εκτός άν εξορισμού είμαστε άχρηστοι.

Πράγματι δεν καταλαβαίνω ποιος πιστεύουν ότι θα σώσει το παιχνίδι αργότερα.

ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ είπε...

Κάποιος είπε γιά τον ΓΑΠ."Είναι διπλά πατροκτόνος.Θέλει να σκοτώσει καί τον φυσικό καί τον πολιτικό του πατέρα".Εννοούσε τον Ανδρέα καί τον Κώστα σημίτη.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε της Νέας Πορείας στο πρόσφατο παρελθόν ένα φίλος Πολιτικος με Ιστορία που έχει την εκτίμηση του κόσμου μου είπε 'Η Ελλάδα είναι άτυχη γιατί οι ηγεσίες των κομμάτων είναι κατωτερες των περιστάσεων' εγώ θα πρόσθετα έχουν και Μεγαλομανία δυστυχώς. Τον Καραμανλή ήδη τον ζήσαμε...

July είπε...

Τό πως πορευέται η κυβέρνηση στα θέματα οικονομίας το δείχνει η απάντηση του βαψομαλιά υπουργού οικονομικών απόψε στο δελτίο των 8 στο mega. Σε ερώτηση συντάκτη για το γεγονός πως ενώ το ΠΑΣΟΚ προεκλογικά απέκλειε την έκτακτη εισφορά, τελικά την επέβαλε η απάντηση ήταν: "Μα εδώ ακόμα και ο Δσκαλόπουλος του ΣΕΒ το ζήτησε". Λές και ο Ελληνικός Λαός ψήφισε ΣΕΒ. Ο θίασος πορευεται χωρίς πυξίδα και ο travel plan ταξιδεύει κατά Αγ. Δομίνικο μεριά.

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς, ο σκοπός όλα τα προηγούμενα χρόνια ήταν να αναδειχθεί ο ΓΑΠ πρωθυπουργός. Όχι να αναδειχθούν κοινωνικές συμμαχίες που θα προωθούσαν τις τομές που απαιτεί ο τόπος. Το αποτέλεσμα είναι πως αυτοσχεδιάζουμε και ψάχνουμε στήριξη σε όποιον μας την δώσει. Και προσπαθούμε να θυμηθούμε πως είμαστε σοσιαλιστές μοιράζοντας χρήματα όπως και η ΝΔ τα πεντοχίλιαρα στους καμένους. Ελπίζω αυτός ο κύκλος να μην ολοκληρωθεί με καταστροφή...

Ανώνυμος είπε...

Φίλε θυμάσαι πως ο Πρίγκιπας της Οικονομίας αντιμετώπισε την Υπόθεση Βατοπεδίου, πολυ υπεύθυνη θέση !!! ένα θέμα πιασάρικο για το ΠΑΣΟΚ και σοβαρό γαι την εΛΛΗΝΙΚΉ Κοινωνία το έδιωξε για να μην το ξέρει !!! να σε ποιους θα στηρίξουμε το ΠΑΣΟΚ. Για τον έτερο Πρίγκιπα των Εσωτερικών ο οποίος είναι και δοτός θα μιλήσουμε αργότερα.