“Γιατί πιστεύουμε ότι η ανάπτυξη πρέπει να είναι προϊόν σοβαρού σχεδιασμού, αφού η αγορά από μόνη της δεν μπορεί να δώσει το σωστό προσανατολισμό. Γιατί πιστεύουμε ότι προϋπόθεση μιας δίκαιης και δημοκρατικής κοινωνίας, είναι η δίκαιη ανακατανομή. Το προϊόν της ανάπτυξης, ο νέος πλούτος που εμείς διαμορφώνουμε και αναπτύσσουμε, η νέα γνώση, οι νέες ευκαιρίες, πρέπει να κατανέμονται με δίκαιο τρόπο. Γιατί η ρήση «σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα» είναι επίκαιρη σήμερα στον πλανήτη μας, όσο ποτέ άλλοτε”.

"ΔΙΑΒΑΤΗ ΔΡΟΜΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ,ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΝ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΠΡΟΧΩΡΩΝΤΑΣ..."

25 Μαΐου 2010

Υγείας...Ηπειρώτικα παθήματα.

Γράφει ο delinquent.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα στο epirusgate.blogspot.com η διοίκηση του νοσοκομείου Χατζηκώστα που ανακοινώθηκε περιλαμβάνει στελέχη που έχουν έναν κοινό άξονα αναφοράς και αυτός είναι ο βουλευτής ΠΑΣΟΚ Ιωαννίνων Θανάσης Οικονόμου και ο γραμματέας της νομαρχιακής επιτροπής ΠΑΣΟΚ Ιωαννίνων Χρυσόστομος Βούζας. Το epirusgate.blogspot.com θέτει ένα αξιόλογο ερώτημα το οποίο θα πρέπει κατά την άποψή μου να απαντηθεί: Πως είναι δυνατόν οι φίλοι των παραπάνω ανθρώπων να είναι οι μόνοι άξιοι και ικανοί που έχουν κριθεί να στελεχώσουν το συγκεκριμένο νοσοκομείο μέσω της διαδικασίας επιλογής του opengov.
Η σύμπτωση είναι πρωτοφανής καθώς η λίστα των φίλων του κ. Οικονόμου και κ. Βούζα περιλαμβάνει συνταξιούχους εκπαιδευτικούς, δασκάλους, δικηγόρους, χημικούς και άλλα τέτοια επαγγέλματα τα οποία έχουν άμεση συσχέτιση με την διοίκηση ενός νοσοκομείου(;;;). Όσοι είναι στελέχη στο τοπικό ΠΑΣΟΚ και γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις θα εκπλαγούν με τα όνομα των διορισμένων στο διοικητικό συμβούλιο του νοσοκομείου.
Το ερώτημα που μου δημιουργείται εμένα είναι εάν θα τους αφήσουμε να κυβερνήσουν την χώρα όπως έγινε με την ΝΔ. Εάν δηλαδή θα κρυφτούμε πίσω από μία ψευδεπίγραφη αξιοκρατία ή θα διασφαλίσουμε την αξιοκρατία για το σύνολο της χώρας όχι μόνο για τους κολλητούς. Ο κ. Παπανδρέου στηρίχτηκε από το συγκεκριμένο κομμάτι του ΠΑΣΟΚ στις εσωκομματικές διαδικασίες, με αυτό τον τρόπο εξαργυρώνεται αυτή η στήριξη ή είναι ένα λάθος εκ παραδρομής?
Θα περιμένουμε και θα καταγράψουμε όλες τις εξελίξεις.
ΥΓ: Παρεμπιπτόντως στο troktiko αναφέρεται πως ανακλήθηκε το ΦΕΚ διορισμού της διοίκησης του Πανεπιστημιακού νοσοκομείου Ιωαννίνων. Τι γίνεται με τα νοσοκομεία αυτής της πόλης;

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Άλλαξε ο Μανωλιός και έβαλε τα ρούχα του αλλιώς.Κάτω το πελατειακό κράτος και ο κομματισμός.

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΕΚΔΟΤΟ
...Γινεται λοιπον συνεδριαση στην Βουλη μετα την ανακοινωση των σκληρων οικονομικων μετρων και λεει ο ΓΑΠ οτι πρεπει να παρουν μετρα για την τονωση του ηθικου των βουλευτων για να μπορεσουν να κανουν την δουλεια τους καλυτερα. Λεει λοιπον οτι πρεπει να αλλαξουν τις μοκετες στην Βουλη απο κοκκινες να τις κανουν μπλε. Ψηφιζουν λοιπον και το αποφασιζουν.
Προτεινει ο Σαμαρας να να στολιστει η αιθουσα της Βουλης με ελληνικες σημαιες για να ενισχυθει το εθνικο φρονημα. Ψηφιζουν και το αποδεχονται.
Προτεινει τελος ο Καρατζαφερης πριν απο καθε συνεδριαση της Βουλης να παιζει ο εθνικος υμνος.
Ψηφιζουν και αυτο και το κατοχυρωνουν.
Οση ωρα ψηφιζουν τις αλλαγες, ειναι
μια γριουλα, καθαριστρια στην Βουλη, που καθεται στην πορτα και κοιταει με απορια και απογνωση τον ΓΑΠ.
Ο ΓΑΠ την βλεπει και αφου τελειωνει η ψηφοφορια, πηγαινει προς το μερος της και την ρωτα....
"Γιαγιουλα, γιατι οση ωρα ψηφιζαμε για τις αλλαγες στην Βουλη εσυ με κοιτουσες με απορια???"
Και με ανεση η γριουλα απαντα "Πριν διοριστω με μεσο στην Βουλη, ημουν καθαριστρια σε ενα μπουρδελο. Οταν οι δουλειες δεν πηγαιναν καλα, αλλαζαμε
τις πουτανες οχι τις μοκετες!"

citizen είπε...

@Ανώνυμος 11.08.Παλιό,πολυφορεμένο και λίγο ισοπεδωτικό.Δε βρίσκεις?