“Γιατί πιστεύουμε ότι η ανάπτυξη πρέπει να είναι προϊόν σοβαρού σχεδιασμού, αφού η αγορά από μόνη της δεν μπορεί να δώσει το σωστό προσανατολισμό. Γιατί πιστεύουμε ότι προϋπόθεση μιας δίκαιης και δημοκρατικής κοινωνίας, είναι η δίκαιη ανακατανομή. Το προϊόν της ανάπτυξης, ο νέος πλούτος που εμείς διαμορφώνουμε και αναπτύσσουμε, η νέα γνώση, οι νέες ευκαιρίες, πρέπει να κατανέμονται με δίκαιο τρόπο. Γιατί η ρήση «σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα» είναι επίκαιρη σήμερα στον πλανήτη μας, όσο ποτέ άλλοτε”.

"ΔΙΑΒΑΤΗ ΔΡΟΜΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ,ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΝ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΠΡΟΧΩΡΩΝΤΑΣ..."

8 Νοεμβρίου 2009

ΟΧΙ ΣΤΗ ΖΟΥΓΚΛΑ


Με την αποκάλυψη του σημερινού «Πρώτου Θέματος» ότι η νομική σύμβουλος του πρωθυπουργού κ.Γλυκερία Σιούτη, υπήρξε συνήγορος της Siemens Ελλάδος, η κυβέρνηση βρίσκεται μπροστά στην πρώτη σοβαρή επικοινωνιακή κρίση.Η διαχείριση της υπόθεσης θα δημιουργήσει πολιτικά δεδομένα.Το ΥΠΕΡ ΠΑΣΟΚ έχει την γνώμη ότι ο κ.Παπανδρέου οφείλει να στηρίξει την κ.Σιούτη.Ακόμα καί αν η ίδια υποβάλλει την παραίτηση της,δεν πρέπει να γίνει αποδεκτή.Οι επαγγελματικές ενασχολήσεις ενός Νομικού,είναι απαράδεκτο να στρέφονται εναντίον του.Οι τυφλές αντιπολιτευτικές φωνές είναι υποκριτικές,δηλητηριάζουν την πολιτική ζωή καί πατρονάρουν τους οπαδούς της ΖΟΥΓΚΛΑΣ.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΘΥΜΙΣΟΥ ΟΜΩΣ ΠΟΙΑ ΗΤΑΝ Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΣΗΜΙΤΗ ΜΕ ΤΟΝ ΡΟΚΟΦΥΛΟ ΟΤΑΝ ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΝΑΥΑΓΙΟ. ΤΟΝ ΑΠΕΠΕΜΨΕ ΑΜΕΣΩΣ.ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΝΟΥΜΕ

citizen είπε...

Τον κ.Σημίτη οι Ελληνες θα τον αναζητήσουν αλλά θα είναι αργά.

Κοραλία Μηλάτου είπε...

Η κ.Σιουτη σε δήλωσή της αναφέρει ότι στην υπόθεση της Μονής Τοπλού υπήρξε δικηγόρος της ένωσης δήμων και κοινοτήτων του Ν Λασηθίου και όχι της αγγλικής εταιριας που εκπροσωπούσαν άλλα δικηγορικά γραφεία. Στα άλλα δικηγορικά γραφεία είναι και του κ Παμπούκη? Καλά θυμάμαι? αν ειναι έτσι ενδοκυβερνητική σύγκρουση στο γραφείο του πρωθυπουργού.Κάτι μου διαφεύγει εμένα του κοινού θνητού! Όσο για τον κ. Σημίτη συμφωνώ με citizen

revival είπε...

Όποιος συνεργάστηκε με τη Siemens δεν είναι αυτόματα ύποπτος.
Αλλά στην πολιτική ευθιξία δεν υπαρχουν 2 μέτρα και 2 σταθμά.
Όταν λες δεν σηκώνω μύγα στο σπαθί μου, πρέπει και να το αποδεικνύεις.

citizen είπε...

Με ανυπόστατες κατηγορίες δεν πρέπει να καταδικάζεται κανένας.Δεν έχω υπ'όψη κάποια ανάμιξη του κ.Παμπούκη.Πάντως η απάντηση της κ.Σιούτη,είναι κατά την γνώμη μου επαρκής.Η πολιτική ευθιξία δεν συνδέεται με αερολογίες καί "υποβολιμιαία"δημοσιεύματα,που δεν γνωρίζουμε την σκοπιμότητα τους.