“Γιατί πιστεύουμε ότι η ανάπτυξη πρέπει να είναι προϊόν σοβαρού σχεδιασμού, αφού η αγορά από μόνη της δεν μπορεί να δώσει το σωστό προσανατολισμό. Γιατί πιστεύουμε ότι προϋπόθεση μιας δίκαιης και δημοκρατικής κοινωνίας, είναι η δίκαιη ανακατανομή. Το προϊόν της ανάπτυξης, ο νέος πλούτος που εμείς διαμορφώνουμε και αναπτύσσουμε, η νέα γνώση, οι νέες ευκαιρίες, πρέπει να κατανέμονται με δίκαιο τρόπο. Γιατί η ρήση «σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα» είναι επίκαιρη σήμερα στον πλανήτη μας, όσο ποτέ άλλοτε”.

"ΔΙΑΒΑΤΗ ΔΡΟΜΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ,ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΝ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΠΡΟΧΩΡΩΝΤΑΣ..."

8 Νοεμβρίου 2009

ΜΠΡΑΒΟ



«Είναι μια από τις ελάχιστες στιγμές, που νιώθουμε ευτυχείς στο υπουργείο αυτό, όπου κάθε μέρα συναντιόμαστε με τον πόνο, τη φτώχεια, τη δυστυχία και την ανεργία».Με αυτές τις λίγες λέξεις ο υπουργός απασχόλησης κ.Λοβέρδος,παρέδωσε το κλειδί του σπιτιού που παραχώρησε η πολιτεία στην Κούνεβα,αφού η εις βάρος της εγκληματική ενέργεια,θεωρήθηκε εργατικό ατύχημα.Είναι από τις λίγες στιγμές που νιώθουμε ότι ζούμε σε μιά σύγχρονη δημοκρατία

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο, ναι Χίλια Μπράβο στον Αντρέα Λοβέρδο.
Το ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ όμως θα αξίζει στην Κυβέρνηση όταν ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ το απαράδεκτο καθεστώς των ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ, και το κυριώτερο: όταν ΣΥΛΛΗΦΘΟΥΝ και ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΟΥΝ οι φυσικοί και οι ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ αυτού του αποτρόπαιου εγκλήματος που προσβάλει τον πολιτισμό μας.

citizen είπε...

Συμφωνώ μαζί σου.Μακάρι να αποκαλυφθούν οι ένοχοι.Όσον αφορά την ενοικίαση εργαζομένων,αναμένεται σχετική κυβερνητική πρωτοβουλία.Εκτιμώ ότι θα υπάρξουν θετικές ρυθμίσεις καί βελτιώσεις.Πλήρη κατάργηση δεν βλέπω καί έχω την εντύπωση ότι ίσως αποτελεί μιά κάποια λύση στο σημερινό εκρηκτικό πρόβλημα της ανεργίας.