“Γιατί πιστεύουμε ότι η ανάπτυξη πρέπει να είναι προϊόν σοβαρού σχεδιασμού, αφού η αγορά από μόνη της δεν μπορεί να δώσει το σωστό προσανατολισμό. Γιατί πιστεύουμε ότι προϋπόθεση μιας δίκαιης και δημοκρατικής κοινωνίας, είναι η δίκαιη ανακατανομή. Το προϊόν της ανάπτυξης, ο νέος πλούτος που εμείς διαμορφώνουμε και αναπτύσσουμε, η νέα γνώση, οι νέες ευκαιρίες, πρέπει να κατανέμονται με δίκαιο τρόπο. Γιατί η ρήση «σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα» είναι επίκαιρη σήμερα στον πλανήτη μας, όσο ποτέ άλλοτε”.

"ΔΙΑΒΑΤΗ ΔΡΟΜΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ,ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΝ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΠΡΟΧΩΡΩΝΤΑΣ..."

10 Νοεμβρίου 2009

ΣΤΕΡΝΗ ΜΟΥ ΓΝΩΣΗ

Στον Βέλγο πρωθυπουργό Χέρμαν βαν Ρομπιί και τον Βρετανό υπουργό Εξωτερικών Ντέιβιντ Μίλιμπαντ «ποντάρουν» διπλωμάτες και αναλυτές για την ανάληψη των θέσεων προέδρου και επικεφαλής διπλωματίας της ΕΕ αντίστοιχα, που «γεννά» η Συνθήκη της Λισαβόνας με στόχο την ενίσχυση της παγκόσμιας επιρροής της ΕΕ. Θα μας πείραζε να μπορούσαμε να προτείνουμε τον κ.Σημίτη γιά πρόεδρο,ιδίως τώρα που αντιμετωπίζουμε δυσκολίες?ΣΤΕΡΝΗ ΜΟΥ ΓΝΩΣΗ ΝΑ ΣΕ ΕΙΧΑ ΠΡΩΤΑ.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ασφαλώς όχι.Καθόλου δεν θα μας πείραζε να προτείνουμε τον Κ.Σημίτη.Ίσως θα μας πείραζε ο πιθανώς αποκλεισμός του λόγω χώρας προέλευσης,ιδιαίτερα μετά και τους τελευταίους διασυρμούς της Ελλάδας λόγω αφερεγγυότητας περί τα οικονομικά στοχεία που έδινε η Ν.Δ στην ΕΕ τόσα χρόνια.

Καλαμάς είπε...

εεε ναι Σημίτης. Γιατί όχι. εεε ναι

Ανώνυμος είπε...

Σύντροφοι να συνέλθετε ζούμε ένα όνειρο κανείς δεν ξέρει τι του γίνεται και κυρίως αυτοί που βρίσκονται κοντά στον ΓΑΠ το επικίνδυνο είναι ότι κάποιοι από αυτούς δεν το έχουν καταλάβει. Ας αρχίσουν επιτέλους να πηγαίνουν γυμναστήριο τί περιμένουν !!!

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς, η λογική απαξίωσης του Σημίτη που επικράτησε τα τελευταία χρόνια στερεί τη χώρα από ένα πιθανά γερό χαρτί. Κρίμα για όλους αυτούς που συμβουλεύουν τον ΓΑΠ.