“Γιατί πιστεύουμε ότι η ανάπτυξη πρέπει να είναι προϊόν σοβαρού σχεδιασμού, αφού η αγορά από μόνη της δεν μπορεί να δώσει το σωστό προσανατολισμό. Γιατί πιστεύουμε ότι προϋπόθεση μιας δίκαιης και δημοκρατικής κοινωνίας, είναι η δίκαιη ανακατανομή. Το προϊόν της ανάπτυξης, ο νέος πλούτος που εμείς διαμορφώνουμε και αναπτύσσουμε, η νέα γνώση, οι νέες ευκαιρίες, πρέπει να κατανέμονται με δίκαιο τρόπο. Γιατί η ρήση «σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα» είναι επίκαιρη σήμερα στον πλανήτη μας, όσο ποτέ άλλοτε”.

"ΔΙΑΒΑΤΗ ΔΡΟΜΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ,ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΝ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΠΡΟΧΩΡΩΝΤΑΣ..."

10 Νοεμβρίου 2009

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ



Στη παγκόσμια έκθεση για το Τουρισμό,που ξεκίνησε την Δευτέρα στο Λονδίνο,εκτός από την Υφυπουργό κ.Γκερέκου,παρευρέθη καί ο μικρότερος αδελφός του Πρωθυπουργού κ.Ανδρίκος Παπανδρέου με συντροφιά μεγάλο επιχειρηματία του Τουρισμού.Η κ.Γκερέκου περιορίσθηκε στις αναγκαίες εμφανίσεις λόγω ελαφράς αδιαθεσίας.Οι εξ Ελλάδος συμμετέχοντες,εκπρόσωποι καί επιχειρηματίες του τουρισμού,της διαφήμισης καί των media,διαπίστωσαν,γιά μία ακόμα φορά την υστέρηση της χώρας μας στην κούρσα του παγκόσμιου ανταγωνισμού στο χώρο του τουρισμού.

7 σχόλια:

Καλαμάς είπε...

Τι εννοεί ο ποιητής? Πως η Αντζελλα και ο Αντρίκος "μαζί βαράγανε τον ταμπουρά αλλά ο Αντρίκος μάζευε τον παρά" ?

Ανώνυμος είπε...

δηλαδη η αντζελα εγινε του 'σογιού' ;

Ανώνυμος είπε...

ο,τι και να λεμε παντως η συζυγος του τολιδος βοσκοπουλου ειναι μ.....α.

citizen είπε...

Ψυχραιμία καί απολαύστε....

Ανώνυμος είπε...

simera de theloume tempeliasmata, empros gia eidisakia kai anoixtodiakivernisiako kous-kous.

tamam?

Ανώνυμος είπε...

αφηστε την συν....α και πιάστε την ουσία.το ταξίδι του αδελφού του πρωθυπουργου με επιχειρημετία του κλάδου είναι θέμα για το οποίο οφείλει αν όχι ο αδελφός, η κυβέρνηση να ενημερώνει τον Ελληνικό λαό. ολα στο φώς δεν μας ελεγαν.εκτόςκαι αν το φώς..... το κράταγε ο επιχειρηματίας

citizen είπε...

Δεν θα αφήσουμε τίποτα καθ'όσον μας αφορά.Καί επί της ουσίας ας μην είμαστε αφοριστικοί καί καθολικά καχύποπτοι.Όλες οι παρέες του Λονδίνου ήταν δημόσιες καί φανερές.