“Γιατί πιστεύουμε ότι η ανάπτυξη πρέπει να είναι προϊόν σοβαρού σχεδιασμού, αφού η αγορά από μόνη της δεν μπορεί να δώσει το σωστό προσανατολισμό. Γιατί πιστεύουμε ότι προϋπόθεση μιας δίκαιης και δημοκρατικής κοινωνίας, είναι η δίκαιη ανακατανομή. Το προϊόν της ανάπτυξης, ο νέος πλούτος που εμείς διαμορφώνουμε και αναπτύσσουμε, η νέα γνώση, οι νέες ευκαιρίες, πρέπει να κατανέμονται με δίκαιο τρόπο. Γιατί η ρήση «σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα» είναι επίκαιρη σήμερα στον πλανήτη μας, όσο ποτέ άλλοτε”.

"ΔΙΑΒΑΤΗ ΔΡΟΜΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ,ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΝ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΠΡΟΧΩΡΩΝΤΑΣ..."

20 Οκτωβρίου 2009

Ερώτημα

Το Πασοκ, ως κόμμα θα εξακολουθεί να υπάρχει η θα παραμείνει μιά χειμάζουσα οργανωτική δομή,που θα ενεργοποιείται σε εκλογικές διαδικασίες?

Τι φοβάται το Πασοκ?

Ούτε καί σήμερα δεν προβλέπεται να ανακοινωθούν τα ονόματα όσων επιλέγησαν γιά τις θέσεις των Γενικών Γραμματέων.Βιαστείτε.Επί τη ευκαιρία το Πασοκ θα ανακοινώσει την εταιρεία επιλογής?Τι φοβάται?Εκλεκτικές συγγένειες?

ΕΥΘΥΝΕΣ


Οι μειωμένες προσδοκίες των πολιτών,δεν δικαιολογούν την τοποθέτηση τού πήχυ χαμηλά εκ μέρους της κυβέρνησης.Το Πασοκ οφείλει να κινηθεί γρήγορα καί αποφασιστικά,ώστε να καλύψει τον χαμένο χρόνο αλλά καί την απόσταση από τούς Ευρωπαίους εταίρους.Ταυτόχρονα το Πασοκ έχει την ευθύνη της ανανέωσης του πολιτικού συστήματος.Ενδεχόμενη αποτυχία του Πασοκ,είναι δυνατόν να οδηγήσει σε εξωπολιτικές λύσεις.