“Γιατί πιστεύουμε ότι η ανάπτυξη πρέπει να είναι προϊόν σοβαρού σχεδιασμού, αφού η αγορά από μόνη της δεν μπορεί να δώσει το σωστό προσανατολισμό. Γιατί πιστεύουμε ότι προϋπόθεση μιας δίκαιης και δημοκρατικής κοινωνίας, είναι η δίκαιη ανακατανομή. Το προϊόν της ανάπτυξης, ο νέος πλούτος που εμείς διαμορφώνουμε και αναπτύσσουμε, η νέα γνώση, οι νέες ευκαιρίες, πρέπει να κατανέμονται με δίκαιο τρόπο. Γιατί η ρήση «σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα» είναι επίκαιρη σήμερα στον πλανήτη μας, όσο ποτέ άλλοτε”.

"ΔΙΑΒΑΤΗ ΔΡΟΜΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ,ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΝ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΠΡΟΧΩΡΩΝΤΑΣ..."

3 Νοεμβρίου 2009

Νέος Γενικός Γραμματέας

Ο Ορθοδοντικός κ.Αντώνης Δημόπουλος θα είναι ο νέος Γενκός Γραμματέας του υπουργείου Υγείας.

ΠΑΙΔΙΑ ΝΥΧΤΩΣΕ...



Την δυστοκία στις επιλογές των Γενικών Γραμματέων ,μέχρις ενός σημείου, την καταλαβαίνω.Αντε να βρούμε τον καλό που να έχει καί την εμπιστοσύνη του υπουργού,να είναι φίλα προσκείμενος στον ΓΑΠ,να θέλει το σύστημα ΓΑΠ να είναι φίλος του,τον μήνα απο τις εκλογές τον φάγαμε.Δύο πράγματα όμως δεν τα δέχομαι. 1)Να λένε τα παπαγαλάκια ότι καί επί Νέας Δημοκρατίας ,οι επιλογές των Γενικών Γραμματέων πήραν κοντά δυό μήνες.Σε τι μοιάζει το 2009 με το 2007 καί το 2004?Είναι ίδιες οι εποχές,οι κοινωνικές καί οι οικονομικές συνθήκες?Πάνε καλά η τους έχει ζαλίσει η εξουσία ακόμα δεν τους είδαμε? 2)Βρέ παιδιά εκεί στο υπουργικό συμβούλιο,ο υφυπουργός Πανάρετος θα συνομιλεί,θα συντονίζει καί θα επιβάλλει(?) στους υπουργούς τις επιλογές γιά τους οργανισμούς κ.τ.λ.?Είπαμε να έχουμε τον έλεγχο,αλλά αυτό παραείναι προσβλητικό γιά υπουργους με προσωπική καί πολιτική αξιοπρέπεια.Επί τη ευκαιρία ο Θοδωράκης ο Πάγκαλος που κρύφτηκε καί γιατι κάνει το παπί?

ΕΥΓΕ.....αλλά?

Θετικό το μέτρο της έκτακτης φορολόγησης των πιό κερδοφόρων εταιρειών.Είναι σαφές,απλό καί έχει κοινωνικό περιεχόμενο.Σε αντίθεση με την αύξηση των τελών κυκλοφορίας,όπου “τιμωρούνται”,όσοι πρίν 7,8,10 καί βάλε χρόνια αγόρασαν ένα αυτοκίνητο 1800-2000 κυβικά καί σήμερα δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να το αλλάξουν.Κυρία Μπιρμπίλη,εδώ σας πιάσαμε κοινωνικά αδιάβαστη.