“Γιατί πιστεύουμε ότι η ανάπτυξη πρέπει να είναι προϊόν σοβαρού σχεδιασμού, αφού η αγορά από μόνη της δεν μπορεί να δώσει το σωστό προσανατολισμό. Γιατί πιστεύουμε ότι προϋπόθεση μιας δίκαιης και δημοκρατικής κοινωνίας, είναι η δίκαιη ανακατανομή. Το προϊόν της ανάπτυξης, ο νέος πλούτος που εμείς διαμορφώνουμε και αναπτύσσουμε, η νέα γνώση, οι νέες ευκαιρίες, πρέπει να κατανέμονται με δίκαιο τρόπο. Γιατί η ρήση «σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα» είναι επίκαιρη σήμερα στον πλανήτη μας, όσο ποτέ άλλοτε”.

"ΔΙΑΒΑΤΗ ΔΡΟΜΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ,ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΝ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΠΡΟΧΩΡΩΝΤΑΣ..."

20 Ιουνίου 2011

Όπισθεν ολοταχώς.

Η απάντηση θα προέλθει και πάλι από το ΠΑΣΟΚ. Ελέχθη από τον επικεφαλής της Αριστερής πρωτοβουλίας του Πασοκ κ. Παναγιωτακόπουλο.Και θυμήθηκα το περίφημο " ο τρίτος γύρος θα είναι κόκκινος και κομμουνιστικός". 
 Συμπέρασμα. Οι ασάλευτοι κόσμοι συναντώνται. 

Γιώργο ακούς?

«Αποφάσισα να συγκαλέσω έκτακτη σύνοδο του Eurogroup την Κυριακή 3 Ιουλίου», είπε σε συνεντευξη Τύπου μετά το τέλος της συνάντησης των υπουργών Οικονομικών.

Ο κ. Γιούνκερ εξέφρασε την ελπίδα ότι μέχρι εκείνη την ημερομηνία, το ελληνικό κοινοβούλιο θα έχει υιοθετήσει το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα.
«Η έγκριση του ελληνικού κοινοβουλίου είναι απολύτως κρίσιμη και θα πρέπει να δοθεί εγκαίρως ώστε να λάβουμε απόφαση στις 3 Ιουλίου», σημείωσε.
Να ποιό είναι το πραγματικό αφεντικό, το αληθινό κουμάντο της κοινοβουλευτικής ομάδας του Πασοκ. Ο κ. Γιούνκερ. Ποιός Έξαρχος και ποιά Βάρτζελη να συγκριθούν μαζί του? Με δυό αράδες δήλωση τους πάει όλους σούμπιτους στην κάλπη.Και καλά κάνει. Ο άνθρωπος μιλάει τη γλώσσα της αλήθειας. Δεν κρύβεται και δεν κοροϊδεύει. Δεν καμώνεται τον ανήξερο και δεν παραμυθιάζει κανέναν. Γιώργο ακούς?