“Γιατί πιστεύουμε ότι η ανάπτυξη πρέπει να είναι προϊόν σοβαρού σχεδιασμού, αφού η αγορά από μόνη της δεν μπορεί να δώσει το σωστό προσανατολισμό. Γιατί πιστεύουμε ότι προϋπόθεση μιας δίκαιης και δημοκρατικής κοινωνίας, είναι η δίκαιη ανακατανομή. Το προϊόν της ανάπτυξης, ο νέος πλούτος που εμείς διαμορφώνουμε και αναπτύσσουμε, η νέα γνώση, οι νέες ευκαιρίες, πρέπει να κατανέμονται με δίκαιο τρόπο. Γιατί η ρήση «σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα» είναι επίκαιρη σήμερα στον πλανήτη μας, όσο ποτέ άλλοτε”.

"ΔΙΑΒΑΤΗ ΔΡΟΜΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ,ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΝ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΠΡΟΧΩΡΩΝΤΑΣ..."

5 Μαΐου 2012

Ψηφίζω ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ

Γράφει ο Στέφανος Μανίκας
Τα επιχειρήματα και τα διακυβεύματα κατατέθηκαν. Ξετυλίχθηκαν οι στρατηγικές. Τα πλαστά και τα πραγματικά διλλήματα διατυπώθηκαν.Ο χρόνος έσωσε. Ήρθε η ώρα της ψήφου. Τώρα είναι η ώρα της ευθύνης. Είναι η ώρα των πολιτών.
Θα παμε να ψηφίσουμε. Με τη λογική μας, τα συναισθήματα μας, τις απόψεις μας. Στο εκλογικό κέντρο θα κουβαλήσουμε και τον θυμό και την ψυχραιμία, την απελπισία και την ελπίδα, την εμπειρία και το νέο, τον ρεαλισμό και το όνειρο. Δεν θα ξεχάσουμε τις πολιτικές διαδρομές μας, την μικρή μας ιστορία.

http://www.neasimfonia.gr/node/392