“Γιατί πιστεύουμε ότι η ανάπτυξη πρέπει να είναι προϊόν σοβαρού σχεδιασμού, αφού η αγορά από μόνη της δεν μπορεί να δώσει το σωστό προσανατολισμό. Γιατί πιστεύουμε ότι προϋπόθεση μιας δίκαιης και δημοκρατικής κοινωνίας, είναι η δίκαιη ανακατανομή. Το προϊόν της ανάπτυξης, ο νέος πλούτος που εμείς διαμορφώνουμε και αναπτύσσουμε, η νέα γνώση, οι νέες ευκαιρίες, πρέπει να κατανέμονται με δίκαιο τρόπο. Γιατί η ρήση «σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα» είναι επίκαιρη σήμερα στον πλανήτη μας, όσο ποτέ άλλοτε”.

"ΔΙΑΒΑΤΗ ΔΡΟΜΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ,ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΝ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΠΡΟΧΩΡΩΝΤΑΣ..."

4 Μαΐου 2012

Ψηφίζω Φώτη Κουβέλη, Ψηφίζω ΔΗΜ.ΑΡ

Ψηφίζω Φώτη Κουβέλη, Ψηφίζω ΔΗΜ.ΑΡ

Ψηφίζω Φώτη Κουβέλη, Ψηφίζω ΔΗΜ.ΑΡ
του Καθηγητή Δημοσθένη Ι. Δασκαλάκη

Ο “μέσος πολίτης” που παρακολουθεί την εξέλιξη της παρούσας προεκλογικής περιόδου από τα μέσα ενημέρωσης θα είχε ίσως σοβαρές πιθανότητες να ψηφίσει Π.Α.Σ.Ο.Κ.
Τόσο συγκροτημένος πολιτικός λόγος, τόσο εξειδικευμένες προτάσεις, τόσο καίριες παρεμβάσεις, τόσο πλήρεις προτάσεις για την ανακοπή της πορείας αποδιάρθρωσης των κοινωνικών κατακτήσεων, τόσο ολοκληρωμένη στρατηγική ανάπτυξης, εξόδου από την κρίση, απαγκίστρωσης από το Μνημόνιο και επιμήκυνσης της δημοσιονομικής προσαρμογής. Και βέβαια με την προσωπική διαβεβαίωση του νέου ακαταμάχητου ομολογουμένως αρχηγού που εγγυάται αυτή την πορεία. Ο «μέσος πολίτης» ως «σώφρων» και «νουνεχής» θα κατέληγε σε αυτή την επιλογή, εάν βέβαια συνέτρεχε μία βασική προϋπόθεση: να μην διέθετε στοιχειώδη μνήμη και να είχε απωλέσει κάθε ικανότητα κριτικής σκέψης.
http://www.neasimfonia.gr/node/390

Η αγωνία ενός "αναποφάσιστου"

Αγαπητοί μου
Μην είμεθα κακόπιστοι, ευεπίφοροι εις τα συκοφαντίας των αντιπολιτευομένων.Με τον κ. Σαμαράν θα πνιγούμε εις την ανάπτυξιν. Με τον κ. Βενιζέλον σε τρία τέρμινα(άντε σε τέσσερα) θα βγούμε από το μνημόνιο.
http://www.neasimfonia.gr/node/381