“Γιατί πιστεύουμε ότι η ανάπτυξη πρέπει να είναι προϊόν σοβαρού σχεδιασμού, αφού η αγορά από μόνη της δεν μπορεί να δώσει το σωστό προσανατολισμό. Γιατί πιστεύουμε ότι προϋπόθεση μιας δίκαιης και δημοκρατικής κοινωνίας, είναι η δίκαιη ανακατανομή. Το προϊόν της ανάπτυξης, ο νέος πλούτος που εμείς διαμορφώνουμε και αναπτύσσουμε, η νέα γνώση, οι νέες ευκαιρίες, πρέπει να κατανέμονται με δίκαιο τρόπο. Γιατί η ρήση «σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα» είναι επίκαιρη σήμερα στον πλανήτη μας, όσο ποτέ άλλοτε”.

"ΔΙΑΒΑΤΗ ΔΡΟΜΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ,ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΝ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΠΡΟΧΩΡΩΝΤΑΣ..."

24 Μαΐου 2011

Άϊ χάσου ΥΔΡΑΡΓΥΡΕ.

«Ουσιαστικά αποφασίστηκε η αποσοβιετοποίηση του κράτους και η δημιουργία ενός νέου ισχυρού οικονομικού προτύπου με χαρακτηριστικά του την εξωστρέφεια, τον δυναμισμό και την καινοτομία», τόνισε ο υπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, μιλώντας τη Δευτέρα στην ανοιχτή γενική συνέλευση του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος.
Ο πολιτικός αυτός άνδρας, με περισσή υποκρισία και απύθμενο θράσος, προσέθεσε: " Είμαστε όλοι παιδιά αυτού του συστήματος". Θέλησε να ξεπαστρέψει με μιάς απο τις πολιτικές του ευθύνες για τη "σοβιετοποίηση" της χώρας. Με το γνωστό υπεροπτικό του ύφος ,ο κ. Χρυσοχοϊδης θέλησε να παρασύρει το Έθνος σε μιά νέα πορεία αναγέννησης.
Ξεχνά ο υπουργός οτι συμμετέχει στο κεντρικό πολιτικο παιχνίδι εδώ και 15 χρόνια. Έχει συμβάλλει και έχει προσυπογράψει τα μύρια όσα. Ξεχνά ο "αέρινος" ότι υπήρξε ο εκλεκτός πασών των εξουσιών. Ξεχνά ο υπουργός ότι "με τον Άκη έπαιζε και με τους εκσυγχρονιστές εχαριεντίζετο".
Τώρα θέλει να μας πείσει ότι έχει αναλάβει σταυροφόρος της Εθνικής αναζωογόνησης.
Άϊ χάσου ΥΔΡΑΡΓΥΡΕ.