“Γιατί πιστεύουμε ότι η ανάπτυξη πρέπει να είναι προϊόν σοβαρού σχεδιασμού, αφού η αγορά από μόνη της δεν μπορεί να δώσει το σωστό προσανατολισμό. Γιατί πιστεύουμε ότι προϋπόθεση μιας δίκαιης και δημοκρατικής κοινωνίας, είναι η δίκαιη ανακατανομή. Το προϊόν της ανάπτυξης, ο νέος πλούτος που εμείς διαμορφώνουμε και αναπτύσσουμε, η νέα γνώση, οι νέες ευκαιρίες, πρέπει να κατανέμονται με δίκαιο τρόπο. Γιατί η ρήση «σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα» είναι επίκαιρη σήμερα στον πλανήτη μας, όσο ποτέ άλλοτε”.

"ΔΙΑΒΑΤΗ ΔΡΟΜΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ,ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΝ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΠΡΟΧΩΡΩΝΤΑΣ..."

14 Φεβρουαρίου 2012

Αποκαλύψεις

Τα "πράσινα ποντικάκια" είναι η μόνη διασκέδαση μας στις δύσκολες ώρες που περνάει η χώρα και η πλειοψηφία των πολιτών της. Με περισσή υποκρισία και απύθμενο θράσος επιχειρούν να αντιστρέψουν την πολιτική πραγματικότητα. Παριστάνουν τους αδαείς, εμφανίζονται έκπληκτοι και ανακαλύπτουν με δύο χρόνια καθυστέρηση, τα όσα ο ελληνικός λαός υφίσταται.
Δεν έχουν άδικο όσοι ισχυρίζονται ότι το Πασοκ διαθέτει (διέθετε) την χειρότερη κοινοβουλευτική ομάδα όλων των εποχών. Κυρίως γιατί την αποτελούσαν άνευροι οσφυοκάμπτες και ανούσιοι τσανακογλύφτες. Χαρακτηριστική περίπτωση η κ. Τεκτονίδου Κυριακή. Διαβάστε το πολιτικό παραλήρημα (εδώ), την απέλπιδα προσπάθεια της να παραστήσει την εξαπατηθείσα, τον άμετρο βερμπαλισμό της.
Τελικά οι κρίσιμες ψηφοφορίες έχουν τα θετικά τους. Μας αποκαλύπτουν τους "λάθρα βιώσαντες", όλους όσοι ως Ηρακλείς του στέμματος σκότωσαν μια χώρα, ένα λαό, μια παράταξη, ένα ιστορικό κίνημα.