“Γιατί πιστεύουμε ότι η ανάπτυξη πρέπει να είναι προϊόν σοβαρού σχεδιασμού, αφού η αγορά από μόνη της δεν μπορεί να δώσει το σωστό προσανατολισμό. Γιατί πιστεύουμε ότι προϋπόθεση μιας δίκαιης και δημοκρατικής κοινωνίας, είναι η δίκαιη ανακατανομή. Το προϊόν της ανάπτυξης, ο νέος πλούτος που εμείς διαμορφώνουμε και αναπτύσσουμε, η νέα γνώση, οι νέες ευκαιρίες, πρέπει να κατανέμονται με δίκαιο τρόπο. Γιατί η ρήση «σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα» είναι επίκαιρη σήμερα στον πλανήτη μας, όσο ποτέ άλλοτε”.

"ΔΙΑΒΑΤΗ ΔΡΟΜΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ,ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΝ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΠΡΟΧΩΡΩΝΤΑΣ..."

29 Οκτωβρίου 2010

Το Πασοκ είναι κοσμικό κόμμα?

Μετά απο πρόταση των βουλευτών του Πασοκ Α Θεσσαλονίκης,σε όλα τα κομματικά γραφεία του νομού και πάνω απο τον γνωστό ήλιο του Πασοκ αναρτάται με ευμεγέθη κόκκινα γράμματα η ακόλουθη φράση απο το κατά Ματθαίον Ευαγγέλιο.
«μακριοι ο ερηνοποιο, τι ατο υο Θεο κληθσονται» (Ματθ. 5,9)
Ορισμένοι παραδόπιστοι το εξέλαβαν ως ένα νέο εκβιασμό του κ. Παπανδρέου, ενώ ελάχιστοι το θεώρησαν μυστικό μήνυμα έναρξης ανενδότου κατά του μνημονίου αγώνα.Οι μόνοι που, αιδημόνως σιωπούν,είναι τα πνευματικά τέκνα του μητροπολίτη Άνθιμου,που τυγχάνει αυτή τη περίοδο να είναι και βουλευτές του κοσμικού κόμματος ΠΑΣΟΚ.  

Ο κεφαλοκυνηγός κ.Ραγκούσης

Η θλίψη απλώνεται στο Μαξίμου. Στην Ιπποκράτους αρχίζουν να δείχνουν τους ενόχους. Ο "φυσικός διάδοχος" κ. Ραγκούση με ύφος χιλίων καρδιναλίων απέρριψε τις δημοσκοπήσεις. Αρνείται να αποδεχθεί οτι η ιδέα του για τη διακαναλική συνέντευξη οριακά αποτελέσματα προσέφερε. Για τούτο προσφεύγει από τώρα στην "υπόδειξη" των υπαιτίων. Στοχοποίησε τους βουλευτές της Α και Β Αθηνών. Διαρρέει στο τύπο περί της αδιαφορίας τους και της άρνησης τους να μπούν στη μάχη της Αθήνας και της Αττικής. Ο άλλοτε σημιτικός και στη συνέχεια "φίλος" του κ.Παπουτσή, που στη συνέχεια κατέστη όψιμος παπανδρεϊκός, εξακολουθεί να θεωρεί δόκιμη πολιτική της προσωπικής του επιτυχίας  την μετάθεση ευθυνών. Το ίδιο πράττει και τώρα. Δείχνει τους βουλευτές ,δείχνει υπουργούς, δείχνει τον κ. Καρχιμάκη. Μωραίνει ο Κύριος ον βούλεται απολέσαι

Ραν-Ταν-Πλαν

Σε ερώτηση , κατά πόσο θα υπάρξουν πρόωρες εκλογές στην Ελλάδα, ο κ. Παπακωνσταντίνου δήλωσε πως 'ο Πρωθυπουργός είπε καθαρά ότι δεν είναι πρόθεση μας να πάμε σε πρόωρες εκλογές, αλλά ότι θα συνυπολογιστεί το αποτέλεσμα αυτών των εκλογών (αυτοδιοικητικές εκλογές), γιατί είναι κρίσιμο το αποτέλεσμα, ώστε να μπορέσει η χώρα να συνεχίσει το δρόμο τον οποίο έχει πάρει'.
http://www.express.gr/news/world/374376oz_20101027374376.php3


Και Ραν-Ταν-Πλαν ο "αχαμνός" υπουργός Οικονομικών.