“Γιατί πιστεύουμε ότι η ανάπτυξη πρέπει να είναι προϊόν σοβαρού σχεδιασμού, αφού η αγορά από μόνη της δεν μπορεί να δώσει το σωστό προσανατολισμό. Γιατί πιστεύουμε ότι προϋπόθεση μιας δίκαιης και δημοκρατικής κοινωνίας, είναι η δίκαιη ανακατανομή. Το προϊόν της ανάπτυξης, ο νέος πλούτος που εμείς διαμορφώνουμε και αναπτύσσουμε, η νέα γνώση, οι νέες ευκαιρίες, πρέπει να κατανέμονται με δίκαιο τρόπο. Γιατί η ρήση «σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα» είναι επίκαιρη σήμερα στον πλανήτη μας, όσο ποτέ άλλοτε”.

"ΔΙΑΒΑΤΗ ΔΡΟΜΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ,ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΝ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΠΡΟΧΩΡΩΝΤΑΣ..."

23 Απριλίου 2012

ΕΠΩΑΖΟΥΝ ΤΟ ΑΥΓΟ, ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΝ ΤΟ ΦΙΔΙ

του Κώστα Καραγιαννάκη
Η τυπική έναρξη της προεκλογικής περιόδου σημαδεύτηκε από τα πρώτα επεισόδια. Ήταν σίγουρο ότι θα γινόμαστε μάρτυρες επεισοδίων και το ερώτημα που ετίθετο ήταν το πότε και το που θα εκδηλωνόταν για πρώτη φορά
http://www.neasimfonia.gr/node/318

Η Υποκρισία και στο βάθος ...Ευρώ.

του Μανόλη Κρητικού
Η συντριπτική πλειοψηφία του πολιτικού κόσμου συμφωνεί στην ανάγκη της χώρας αλλά και της Ευρώπης, να παραμείνει η Ελλάδα στο Ευρώ.
Είναι λοιπόν κάτι περισσότερο από απαραίτητο τα πολιτικά κόμματα να τονίζουν σε αυτό τον προεκλογικό αγώνα ότι δεν κάνει την διαφορά μεταξύ τους η θέση για αποχώρηση της χώρας από το Ευρώ. Η πλειοψηφία των πολιτικών δυνάμεων συμφωνεί ότι η χώρα έχει το μέγιστο πολιτικό όφελος από την παραμονή μας στη ευρωζώνη.
http://www.neasimfonia.gr/node/319