“Γιατί πιστεύουμε ότι η ανάπτυξη πρέπει να είναι προϊόν σοβαρού σχεδιασμού, αφού η αγορά από μόνη της δεν μπορεί να δώσει το σωστό προσανατολισμό. Γιατί πιστεύουμε ότι προϋπόθεση μιας δίκαιης και δημοκρατικής κοινωνίας, είναι η δίκαιη ανακατανομή. Το προϊόν της ανάπτυξης, ο νέος πλούτος που εμείς διαμορφώνουμε και αναπτύσσουμε, η νέα γνώση, οι νέες ευκαιρίες, πρέπει να κατανέμονται με δίκαιο τρόπο. Γιατί η ρήση «σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα» είναι επίκαιρη σήμερα στον πλανήτη μας, όσο ποτέ άλλοτε”.

"ΔΙΑΒΑΤΗ ΔΡΟΜΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ,ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΝ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΠΡΟΧΩΡΩΝΤΑΣ..."

27 Νοεμβρίου 2009

ΕΡΤ

Κάποιοι προωθούν τον κ.Γιώργο Κύρτσο γιά Πρόεδρο της ΕΡΤ.Έχουμε τρελλαθεί τελείως?Εσείς κ.Γερουλάνε τι λέτε?Σε σας άλλωστε χρεώνεται η επιλογή καί έτσι εξηγείται η διακριτική υποστήριξη πρός την κυβέρνηση από τα έντυπα που αρθρογραφεί ο κ.Κύρτσος.

Λίστα ανεπιθυμήτων

ΠΑΣΟΚ
ΤΟΜΕΑΣ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ Μ.Μ.Ε.ΑΘΗΝΑ, 26 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2009ΒΑΣΙΚΟΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣΘΕΜΑΤΩΝ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣΟΙΚΟΝΟΜΙΑ. ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΤΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΥΣΚΟΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΑΝ ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΗΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ. Ενώ το Πασοκ σε επίπεδο λόγων καί στα μηνύματα του αναζητα την συνενόηση, την ανοχή καί την συνεργασία,αδυνατεί να συγκροτήσει το μέτωπο των δυνάμεων του Πασοκ.Προφανώς αναφερόμαστε σε στελέχη,πολιτικά αλλά καί τεχνοκράτες με ικανότητες καί προσφορά.Στην λίστα των χαμένων στελεχών (που δυστυχώς είναι μεγάλη) περιλαμβάνονται στελέχη που τα βαρύνει η υποστήριξη προς τον κ.Βενιζέλο,η συμπόρευση με τον κ.Σημίτη καί στελεχη που υποστήριξαν τον κ.Παπανδρέου αλλά αρνήθηκαν τον ρόλο του υπηκόου.Πέραν τούτων ανεπιθύμητοι είναι καί όσοι δεν τυγχάνουν της αρεσκείας του αδελφου του κ.πρωθυπουργού,του κ.Νίκου Παπανδρέου.Την λίστα εμπλουτίζει ο διευθυντής του γραφείου του πρωθυπουργού ο κ.Νίκος Αθανασάκης.Ο τελευταίος μάλιστα "εκοψε" τον κ.Δημοσθένη Δασκαλάκη,καθηγητή Βιομηχανικής Κοινωνιολογίας καί Βιομηχανικών σχέσεων,από την θέση του γενικού γραμματέα Κοινωνικών Ασφαλίσεων.Αυτά πρός το παρόν καί θα επανέλθουμε..